Glutenfri spinatpandekager med masser af smag og mæthedsværdi! Perfekt til både aftensmad og madpakke.
Jeg bruger ofte aftensmadrester i madpakken. Både fordi jeg synes, at der er mere næring og god energi i vores aftensmad i forhold til brød med pålæg, men også fordi det er helt fantastisk at have lavet halvdelen af familiens madpakker, når man har lavet aftensmaden.
De her glutenfrie spinatpandekager mætter rigtig godt, og med fyld i er de perfekte til madpakken. Jeg laver en stor portion, så der både er til aftensmad, madpakker, morgenmad og måske et enkelt mellemmåltid.
Glutenfri spinatpandekager
Til 4 personer.
- 150 g frisk spinat
- 8 æg
- 250 g majsmel
- 150 g rismel
- 50 g smeltet smør (eller olivenolie)
- 1 tsk. salt
- 3 dl mandelmælk, rismælk eller almindelig mælk
Skyl spinaten og blend alle ingredienser sammen i en blender. Steg på panden ved middel varme og server dem, mens de stadig er lune.
Man kan med fordel spise pandekagerne med fyld af fx tunmousse, chili con carne, stegte grøntsager, eller hvad du kan grave frem af rester fra køleskabet. Her har jeg blandet tun med halv mayonnaise, halv yoghurt naturel, ærter, majs, salt og peber. Tunmoussen er rullet i pandekagerne sammen med fintrevet gulerod og rødbede.
Velbekomme!
Skriv et svar