Jeg har samlet de 10 oftest stillede spørgsmål på mine bageworkshops i løbet af de seneste 7 år.
I 10 korte mails med mit svar til hvert spørgsmål.
Og dem vil jeg gerne dele med dig!
De rummer bl.a. spørgsmål som…
“Hvorfor bruger du majsstivelse i dit brød, når du samtidig siger, at du bruger sunde råvarer? Majsstivelse er da ikke særlig sundt – er det?”
“Er 230 grader varmluft ikke meget varmt?”
“Er alle loppefrøskaller lige gode?”
Vil du have svaret på de 10 mest stillede spørgsmål på mine bagekurser?
Tilmeld dig herunder.
Så sender jeg dig 10 korte mails med guldkorn fra de seneste 7 års bagekurser – én mail hver dag i 10 dage. Du modtager den første med det samme!
Ved udfyldelse accepterer du, at jeg opbevarer de data, du indtaster i systemet hos min nyhedsbrevsudbyder. Dine data bruges til at sende dig brugbare redskaber, opskrifter og nyheder samt at vise dig annoncer på sociale medier.
Du kan når som helst afmelde dig listen eller ændre dine oplysninger via linket i bunden af ethvert af mine mail. Dine data slettes, når du afmelder dig maillisten. Du har ret til at klage til datatilsynet.