Til dig, der laver mad i kantine, køkken, restaurant, institution, café eller lignende...



Kurset er tilrettelagt for dig, der...
- Gerne vil kunne tilbyde dine kunder eller brugere glutenfrit brød, som lever op til dine standarter om smag og kvalitet.
- I højere grad ønsker at imødekomme kunder, der efterspørger glutenfrit brød og måltider, men uden at gå på kompromis med jeres principper.
- Gerne vil have en større viden om det glutenfrie marked, målgruppen, glutenfrie meltyper og bageteknik.
- Mangler konkrete redskaber til at bage et godt glutenfrit brød.
På kurset guider Karina Baagø jer igennem Strukturmetoden® til lækkert, let og luftigt glutenfrit brød. Du lærer, hvor glutenfri bagning adskiller sig fra almindelig bagning, og hvad der er afgørende for at få et glutenfrit brød med krumme og struktur som et hvedebrød - og ikke mindst den gode afbagte smag af rigtigt brød.
Kurset kan holdes i jeres eget køkken eller hos vores samarbejdspartnere i Sorø eller Silkeborg.
Sådan siger kunderne
"Vi (køkkenledere og –assistenter fra Efterskoleforeningen) var på glutenfri bagekursus hos Karina i slutningen af februar. Vi fik alle et stort udbytte af kurset – Karina er en supergod og engagerende formidler, stoffet er meget anvendeligt i hverdagen, og man får meget med hjem – både inspiration og gode opskrifter, der er lige til at passe ind i efterskolekøkkenets hverdag."
Ulla Brohave
Ollerup Efterskole
Efterskoleforeningen Region Fyn
Bag kuserne...
Mød Karina Baagø

Bag de populære kurser i glutenfri bagning står Karina Baagø, som er en af danmarks førende eksperter indenfor rådgivning om glutenfri livsstil og bagning.
Karina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har selv en glutenallergiker i den nærmeste familie. Siden 2016 har Karina arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling, holdt kurser og vejledt familier og køkkener.
Karina Baagø har udviklet Strukturmetoden® - en banebrydende metode til glutenfrit gærdejsbrød. I foråret 2019 udgav Karina endvidere bagebogen Knæk Koden til Glutenfrit Brød.
Praktisk om kurset
På kurset prioriterer vi hands-on erfaring og overførbarhed til hverdagen. Du får et håndværk, som du kan gå hjem og bruge med det samme.
Under bagningen er der rig mulighed for at erfaringsudveksling, netværk og gode snakke med de andre deltagere. Karina er til rådighed for en snak om, hvordan glutenfri bagning og madlavning kan få større plads i netop jeres køkken.
BOOKING
I er altid velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jeres køkken til en hverdag med mere glutenfri mad.
Kontakt Karina på [email protected] eller på 2395 1396.
Åbne kurser i glutenfri bagning
Der er pt. ingen planlagte åbne kurser i glutenfri bagning for køkkenpersonale. Du er altid velkommen til at deltage på vores andre åbne glutenfrie bagekurser for alle.