Til dig, der laver mad i kantine, køkken, restaurant, institution, café eller lignendE...



Kurset er tilrettelagt for dig, der...
Bliv guidet igennem Strukturmetoden® i 4 simple trin
På kurset guider Karina Baagø jer igennem Strukturmetoden® i 4 simple trin.
De 4 trin lærer jer, hvordan I nemt kan bage glutenfrit brød af reelle råvarer, der er lækkert, let og luftigt og smager af rigtigt brød.
Du får al den viden, du har brug for, for at komme i gang, og Karina er til rådighed for spørgsmål omkring forhold i jeres køkken under hele kurset.
Du får bl.a. viden om ...
Strukturmetoden giver dig redskaberne til at bage en lang række glutenfrie brød ud fra samme grundprincip og metode. Du kommer hjem med brugbare redskaber og kan bruge kurset fra dag 1.
Tag din kollega under armen og knæk koden til det glutenfrie brød!
Book din plads her
Nyt kursus kommer i foråret 2023!
Kontakt os på [email protected] for at høre mere eller komme på venteliste.
SÅdan siger kunderNE ...
Vi fik alle et stort udbytte af kurset.
Vi (køkkenledere og -assistenter fra efterskoleforeningen) var på glutenfri bagekursus hos Karina i februar. Karina er en supergod og engagerende formidler, stoffet er meget anvendeligt i hverdagen, og man får manget med hjem - både inspiration og gode opskrifter, der er lige til at passe ind i efterskolekøkkenets hverdag.
Ulla Brohave
Ollerup Efterskole
Efterskoleforeningen Region Fyn
Vi bager nu det meste glutenfri brød og kager efter Karinas opskrifter og teknik.
Jeg har min egent lille madbutik og efterspørgslen på godt glutenfri brød er stor. Vi søgte råd på nettet og fik kontakt til Karina, som tilbød mig at komme med på et af hendes kurser.
På kurset lærte jeg Karinas teknik for et luftigt og smagfuldt brød. Vi var lige tilpas med deltagere, så Karina sagtens kunne nå rundt til alle, når man havde spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale Karinas kurser samt hendes bøger, som er skrevet letforståeligt, så alle kan være med.
Nina
Dit Spisekammer
Silkeborg