Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder. Når du tilmelder dig, får du mulighed for at downloade en gratis e-bog om glutenfri bagning.
Ja tak, jeg er træt af, at mit glutenfrie brød mislykkes – jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrev og modtage ebogen!
Udfyld felterne herunder for at få adgang til min e-bog og modtage mine nyhedsmails.
Ved udfyldelse accepterer du, at jeg opbevarer de data, du indtaster i systemet hos min nyhedsbrevsudbyder. Dine data bruges til at sende dig brugbare redskaber, opskrifter der virker og nyheder samt at vise dig annoncer på sociale medier.
Du kan når som helst afmelde dig listen eller ændre dine oplysninger via linket i bunden af ethvert af mine nyhedsmails. Dine data slettes, når du afmelder dig maillisten. Du har ret til at klage til datatilsynet.
Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager en mail fra mig umiddelbart efter din tilmelding. Er der stadig ingen mail fra mig, kan du kontakte mig her.
E-bogen er skrevet af Karina Baagø, der siden 2016 har arbejdet professionelt med glutenfri bagning og rådgivning til glutenfrie familier.
Karina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, har udviklet Strukturmetoden til godt glutenfrit brød og er mor til et glutenfrit barn.