Knæk koden til lækkert, luftigt glutenfrit brød - hjemme i dit eget køkken!
Så er kurset i glutenfri bagning for dig!



På kurset i glutenfri bagning lærer du...
Hvad der skal til for at bage glutenfri boller, franskbrød, flutes og sandwich som...
Strukturmetoden®

Jeg har udviklet Strukturmetoden® - en banebrydende metode til luftigt glutenfrit brød.
Metoden er ikke svær at lære eller bruge - du skal bare vide hvordan.
På kurset viser jeg dig metoden i 4 simple trin. Herefter får du selv fingrene i bolledejen og masser af hands-on erfaring.
Jeg guider dig hele vejen igennem kurset og sikrer, at du får god og brugbar viden og redskaber til glutenfrit brød i særklasse. Vi har aldrig flere deltagere med, end vi kan nå at hjælpe, hvis dejen driller undervejs.
Du kan læse om Strukturmetoden® her eller i bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød.
Sådan siger deltagerne om Karinas Bagekurser

"Kan bare anbefale dette kursus..."
Har netop været på kursus i glutenfri bagning. Det var bare sååååå god en oplevelse, så lige i skrivende stund har jeg mit eget første glutenfrie franskbrød i ovnen, og det ser fantastisk ud!!!!
Kan bare anbefale dette kursus - det var lige det, jeg havde brug for.
- Bodil

"Fantastisk bagekursus!"
Jeg har lige været på julebagekursus hos Karina, og det var super hyggeligt med masser af nemme, lækre opskrifter! Jeg er helt ny i glutenfri bagning, og det her kursus gjorde, at jeg ikke længere er nervøs for at skulle holde min første glutenfrie jul. Og jeg skal helt sikkert med på et brødbagekursus i fremtiden.
- Thit
"Jeg er begejstret!"
Nu kan jeg bage alverdens lækre glutenfrie brød. Koden er knækket, og jeg har fået værktøjer til at fortsætte på egen hånd. Nu skal der øves, udforskes og eksperimenteres herhjemme...
- Britha
"Det var en stor fordel at arbejde med sin egen maskine og i eget køkken"
En anden fordel ved online kurset, er at man ikke skal planlægge at komme til og fra kursusstedet, dejlig nemt at møde op.
Dejen til sneglene er helt vildt god og overraskende nem at arbejde med. Sneglene duftede fantastisk og smagte dejligt. Det er ikke sidste gang jeg skal bages dem.
- Eva
"Super godt online kursus"
Rigtig god vejledning, så det gjorde ikke noget, at det var online.
Fik rigtig godt indblik i, hvordan dejen skal se ud og føles, når den er "rigtig".
Der var rig mulighed for spørgsmål, og tid til at vente på, at alle var med. Ingen hastværk.
God og hyggelig stemning og lækkert bagværk.
- Lene
"Kameraføringen var super god..."
Under hele kurset var der fin kommunikation mellem underviser og kameramand.
Når der afholdes et online bagekursus er kameraføring afgørende, så der er stor ros til kameramanden.
Kurset havde et dejligt tempo/flow. Det var muligt at følge med, samtidig med at man også havde tid til at tage notater, for der kom mange gode råd og tips.
Tak for et godt og inspirerende kursus.
- Gitte
Dine fordele ved online bagekursus
- Du deltager i trygge rammer og bestemmer selv, hvor social du vil være på kurset.
Jeg anbefaler, at du har dit kamera tændt under kurset. Så får du og andre deltagere mest ud af kurset. Men det er naturligvis helt okay at slå kameraet fra ind imellem og deltage på dine præmisser. - Du lærer Strukturmetoden® i dit eget køkken og med din egen røremaskine.
Undervejs hjælper jeg dig gerne med at finde den bedste måde at bruge netop din røremaskine til Strukturmetoden®. - Du kan arbejde direkte videre efter kurset - du ved nøjagtigt, hvad du skal gøre, hvordan din egen røremaskine fungerer med Strukturmetoden®, og du har alle ingredienser, som du skal bruge!
Nemmere bliver det ikke! - I kan deltage flere fra familien og få styr på Strukturmetoden® på kun én billet.
Eller du kan invitere en veninde eller søster på bagekursus i dit eget køkken.



Bag kurset...
Karina er din guide hele vejen igennem online bagekursus.
Karina er dedikeret underviser og formidler og har stor erfaring med kurser i glutenfri bagning.
Siden 2016 har Karina arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og rådgivning om livet med glutenfri mad.
Karina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og elsker de gode måltider med familien og god mad på hverdagsniveau!
I 2019 udgav Karina bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød, hvor hun guider læseren igennem Strukturmetoden® og senere er Glutenfrie Årstider kommet til.

Dato og praktiske info
Kursusdatoer
Lørdag d. 10. april kl. 9.30-15.30 via Zoom.
Nye datoer er på vej! Følg med her på siden eller tilmeld dig ventelisten for bagekurser.
Hvem kan deltage?
Alle med lyst til at bage gode glutenfrie brød kan deltage. Der er et begrænset antal pladser, så Karina kan nå at hjælpe alle undervejs.
Kurset er tilrettelagt for voksne, men større børn kan sagtens deltage sammen med deres forældre.
Der vil være indlagt pauser til at spise, gå på toilettet eller slukke skærmen et øjeblik undervejs.
Udstyr
Du får mest ud af kurset - og det bedste brød - hvis du har en røremaskine. Der er ikke noget krav om, hvilken røremaskine.
Se her, hvilken røremaskine Karina anbefaler og bruger på kurset. Du får 300 kr rabat på Ankarsrum røremaskiner, når du deltager på kurset.
Udover røremaskine skal du selvfølgelig have en ovn (gerne med varmluft, men det er ikke et krav) - og ellers skal du kun bruge helt almindeligt køkkenudstyr.
Kurset foregår via zoom.
Hvad skal vi bage?
I alle mine brødopskrifter er Strukturmetoden® omdrejningspunktet. Jeg gennemgår metoden trin for trin og bagefter bager vi sammen 3 forskellige typer brød, så du får helt styr på metoden.
- Glutenfri franskbrød
Her lærer du, hvad der er vigtigt, når du bager hele, glutenfrie brød som franskbrød og rugbrød, så du ikke ender med store luftlommer under skorpen eller et klægt lag i bunden.
- Glutenfri kanelsnegle eller glutenfri pizzasnegle (du vælger selv!)
Du bliver guidet igennem en dej, der uden problemer kan rulles ud uden bagepapir og som ikke klistrer fast til hverken dine hænder eller bordet. Du får opskrifter på både kanelsnegle og pizzasnegle og vælger selv, hvilken af dem, du vil lave på kursusdagen - princippet er nemlig det samme.
- Glutenfri rundstykker - som vi langtidshæver, så du kan få friskbagt brød dagen efter.
Vi gennemgår principperne til glutenfrie boller - både til eftermiddagshyggen og de langtidshævede til morgenmad. På kurset bager vi rundstykker, men du får også opskrifter på grove boller, som du selv kan bage efter samme principper efterfølgende.
Når du har bagt disse variationer, kan du bage alle slags brød med Strukturmetoden® og alle opskrifter i Knæk Koden til Glutenfrit Brød.
Alle brød kan laves mælkefri og veganske.
Du får tilsendt opskrifter ved tilmelding, så du kan nå at købe de ingredienser, vi skal bruge.
Bonus #1
Som en bonus ved online bagekurset, får du adgang til en facebookgruppe kun for deltagere på det kursus, som du har deltaget i. Her får du mulighed for at få min hjælp, hvis du kommer i tvivl efter kurset, eller hvis du har glemt at spørge om noget på dagen.
Gruppen åbner ca. 1 uge før kurset og lukker 14 dage efter kurset, så du har tid til at prøve flere opskrifter af, imens du stadig har mig som livline.
Bonus #2
Når du køber en plads på kurset, får du følgende rabatter:
- 50 kr rabat på Knæk Koden til Glutenfrit Brød
- 50 kr rabat på Glutenfrie Årstider
- 300 kr rabat på Ankarsrum røremaskine.
Du kan gøre brug af rabatterne, når du køber din kursusplads eller senest på kursusdagen.
Datoer og tilmelding
1195 kr
Lørdag d. 10. april kl. 9.30-15.30
Nye datoer er på vej! Følg med her på siden eller tilmeld dig ventelisten for bagekurser.



Spørgmål & svar om online bagekursus
Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at skrive til mig på [email protected]