Dette er et Must-have-kursus for dig, der...
★ Ville elske, at lækkert brød uden gluten kunne være en del af din hverdag.
- Måske bare engang imellem...
★ Har én eller flere i familien, som du gerne vil bage lækker glutenfrit brød til.
★ Er træt af at prøve igen og igen!
- og stadig ikke være i mål med et lækkert glutenfrit brød, som kan måle sig med "helt almindeligt brød".
★ Vil springe tvivlen og frustrationen over.
Og få præcis viden om, hvorfor dit brød ikke sidder lige i skabet - og hvad du skal gøre anderledes.
★ Vil knække koden én gang for alle.
- Så lækkert brød uden gluten kan komme ind i din hverdag igen.
lær af en af Danmarks førende indenfor glutenfrit brød
Karina Baagø har arbejdet med glutenfri bagning, opskriftudvikling - og især glutenfrit brød siden 2016.
Hun brænder for at højne kvaliteten af glutenfrit brød - både på smag og konsistens, men også på råvarer og sundhed.
Karina er mor til et barn med glutenallergi og har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. I sin undervisning kombinerer hun altid sine erfaringer fra hverdagslivet med sine professionelle kompetencer.
Udover utallige afholdte bagekurser for både private og professionelle, tæller Karinas CV også 4 glutenfrie bagebøger og ikke mindst udviklingen af Strukturmetoden®, som vil give dig en helt ny forståelse for glutenfri brødbagning.
Om kurset
Næste hold starter 3. januar 2025. Kurset varer 4 uger.
Kurset foregår online og du kan tage de 4 moduler, når det passer i din hverdag. Du skal ikke møde op på nogle bestemte tidspunkter.
Hver uge får du tilsendt et nyt modul med opskrifter og videoklip, hvor Karina guider dig igennem din bagning hjemme i det eget køkken. Præcis som hvis hun stod ved siden af dig i køkkenet.
Under hele kurset har du fri adgang til Karinas hjælp, sparring og svar på alle dine spørgsmål.
I 4 simple trin får du forklaret Strukturmetoden® - en metode til glutenfrit brød, der virker hver gang!
Kom med og knæk koden til lækkert, smagfuldt glutenfrit brød én gang for alle!
SPAR 200 KR VED TILMELDING NU
Har du spørgsmål til kurset eller er i tvivl om, om det er noget for dig, så skriv endelig på [email protected].
Sådan siger deltagerne
Nu virker det bare, det bliver lækkert og det hæver
Det var helt perfekt for os at tage et kursus på denne måde, da vi har tre børn og der er fart på hverdagen og weekenden. Så er det dejligt at kunne stå hjemme i sit eget køkken. Børnene har også kunnet være med og vi har begge to kunne været med uden at skulle deles op eller finde pasning.
Det eneste vi blev ramt lidt af var, at vores søn heller ikke måtte få havre og der stod vi lidt og vidste ikke, hvad man så kunne. Men så spurgte vi Karina, som hjalp lige med det samme og bum, så var vi på sporet igen.
Strukturmetoden, som du har lært os, har ændret alt og gjort det virkelig sjovt og spændende at bage igen For nu virker det bare, det bliver lækkert, det hæver og når det er færdigt, er der bare det lækreste luftige brød/boller klar. At du har lært os Strukturmetoden har ændret alt!
- James
Karinas forklaringer er letforståelige
Jeg deltog for at få større erfaring til at eksperimentere på egen hånd og redskaber til at kunne regne ud, hvorfor det en gang imellem ikke går helt godt.
Nu har jeg fået styr på konsistensen på gelémassen og efterfølgende dejen. Den konsistens, som ikke er let at sætte ord på, men som har virkelig stor betydning for det færdige resultat.
Det har fungeret godt, at jeg kan bage, når det passer ind hos mig, og jeg kan faktisk ikke komme på nogle forbedringer til kurset! Karinas forklaringer er letforståelige og har været en væsentlig grund til, at jeg har forbedret mig som glutenfri bager.
- Tina
Nu har jeg troen på, at det nok skal lykkes
Jeg har hvedeallergi og får allergisk chok, hvis jeg får hvede. Jeg tilmeldte mig kurset, da jeg håbede, at jeg kunne blive god til at bage alt mit brød selv, og at det smagte bedre end det, jeg kunne købe. Nu har jeg troen på, at det nok skal lykkes for mig og jeg føler, jeg kan finde hjælp hos Karina.
Jeg synes, det var et godt kursus. Videoerne fungerer godt, tempoet er fint og forklaringerne er gode og pædagogiske.
- Connie
Det var en stor fordel at arbejde med sin egen maskine og i eget køkken
En stor fordel ved online kurset, er at man ikke skal planlægge at komme til og fra kursusstedet, dejlig nemt at møde op.
Dejen til sneglene er helt vildt god og overraskende nem at arbejde med. Sneglene duftede fantastisk og smagte dejligt. Det er ikke sidste gang jeg skal bage dem.
- Eva
Jeg lærte hundesnuden
Tilmeldte mig online bagekursus for at få styr på dette, og min gærdej bliver nu spiselig hver gang!
Vil klart anbefale andre at hoppe på. Det at mine moduler kom dagen før, og at jeg kunne bage da det passede i mit program, var for mig perfekt!
- Lotte
Havrebollerne bliver flået væk
Jeg tilmeldte mig online kurset efter at have deltaget i det fysiske kursus, og videoerne har virkelig været nyttige for mig. Det, jeg ikke fik med på kursusdagen, blev gennemgået og vist i nærbillede på online kurset sammen med fine og letforståelige forklaringer. Det har været min redning.
Det bedste jeg har fået ud af kurset er, at jeg nu har tjek på hundesnuden og mod på at gå videre.
Havrebollerne har jeg nu bagt flere gange – de bliver flået væk. Børnebørnene synes, de er meget bedre end både bagerens og mors boller.
- Vibeke
Tusinde tak for et helt fantastisk kursus
Jeg havde problemer med min bagning af rugbrød, det er løst. Jeg var faktisk ikke klar over at jeg fik bagt brød og rundstykker forkert, men hold op, efter det her, er det hele bare så meget bedre. Endnu engang tak for kursus.
- Cornelia
Jeg har haft stor glæde af kurset
Jeg har haft stor glæde af kurset, og har fået gåpåmod
med at bage glutenfrit, især brød, men jeg har også
fået mod på kagerne.
Det var virkelig dejligt at kunne bage lige når det passede ind.
- Pia
PROGRAM FOR online BAGEKURSus
MODUL 1 - LUFTIGE GLUTENFRI BOLLER
Du får styr på det helt grundlæggende og afgørende for at glutenfrit brød bliver lækkert, luftigt og smagfuldt.
Karina dig igennem Strukturmetoden® trin for trin, så du er klædt godt på til at bage luftige glutenfri rundstykker og velsmagende havreboller i dit eget køkken.
Efter dette modul kan du bruge din viden til alle glutenfrie boller.
Forvent at bruge 2-3 timer i køkkenet til dette modul.
Modul 2 - Franskbrød og madbrød
Glutenfrie boller er lækre, når de er lune og luftige, men tænkt at kunne bage et helt franskbrød med sprød skorpe!
Det lærer du i dette modul.
Karina guider dig igennem faldgruberne når vi bager hele brød uden gluten, og forklarer hvad der skal til for at de ikke falder sammen, bliver tunge eller brændte i skorpen.
Vælg imellem franskbrød eller madbrød - eller bag dem begge dele!
Du får afgørende viden og redskaber til at bage hele glutenfrie brød, der kan konkurrere med bagerens eller husmorderen.
Forvent at bruge 2-3 timer i køkkenet til dette modul.
Modul 3 - Glutenfrit Rugbrød
Bag rugbrød uden gluten, som hele familien kæmper om ved frokostbordet!
Savner du et godt rugbrød? Så kan du glæde dig til modul 3, hvor du bliver guidet igennem Karinas mest populære opskrift nogensinde til et smagfuldt og saftigt rugbrød.
Forvent at bruge 2-3 timer i køkkenet til dette modul.
Modul 4 - Pizza og Pizzasnegle
Pizzasnegle og pizza kan være noget af det sværeste at få styr på i den glutenfrie bagning.
I modulet bliver du guidet hele vejen igennem til du selv står med enten en færdiglavet pizza eller en portion pizzasnegle til madpakkerne.
Du lærer, hvordan du laver en dej, der ikke klistrer til bordet, når den rulles ud, men samtidig er let og velsmagende.
Forvent at bruge 2-3 timer i køkkenet til dette modul.
Praktiske detaljer
- Og det med småt...
Hvornår?
Kurset starter 3. januar 2025, hvor du får adgang til første modul.
Kurset strækker sig over 4 uger og består af 4 moduler, som du helt selv bestemmer, hvornår du tager.
Du skal altså ikke være tilstede på noget bestemt tidspunkt og bestemmer selv om du bager i nattøj eller festkjole.
Du får tilsendt et nyt modul med en uges mellemrum i fire uger. Du skal bruge ca. 3 timer i køkkenet til hvert modul.
Efter kurset har du adgang til materialet i 1 måned, hvor du frit kan tage modulerne igen.
Hvem kan deltage?
Alle voksne og større børn kan deltage på online bagekursus. I hvert modul forklarer og viser jeg dig alle trin, så du nemt kan gøre det samme i dit køkken.
Om du er spritnyt i den glutenfrie verden eller en gammel rotte, betyder ikke noget. Jeg forklarer det hele, så alle kan forstå det. Det er min erfaring, at selv glutenfrie bagere med mange års erfaring, lærer nyt ved at deltage.
Da kurset foregår online, skal du have IT-kompetencer på brugerniveau.
Udstyr
Du får mest ud af kurset - og det bedste brød - hvis du har en røremaskine. Der er ikke noget krav om, hvilken røremaskine, alle kan bruges. Derudover skal du blot have helt almindeligt køkkenudstyr og ovn, der virker.
På kurset bruger jeg og underviser på Ankarsrum røremaskine. Som deltager på kurset har du mulighed for at købe Ankarsrum røremaskine (i valgfri farve) med rabat.
Ingredienser
På kurset bruger vi kun rene, glutenfrie meltyper. Det vil sige fx majsmel, fuldkornsrismel, boghvedemel, havremel og lignende. Vi bruger ingen renset hvedestivelse eller andre færdige blandinger. Det giver dig fuld vished over, hvad der er i dit brød og lærer dig at bage med råvarer i stedet for industrielt fremstillede produkter.
Foretrækker du at bruge andre meltyper, kan du sagtens være med på kurset alligevel. Alle opskrifter kan laves med andre meltyper og jeg vejleder dig gerne omkring udskiftning af mel undervejs i kurset.
Pris og tilmelding
Normalpris for bagekurset er 1195 kr. Du sparer 200 kr ved tilmelding nu.
Med et online kursus får du fuld fleksibilitet til at se videoerne og bage præcis, når det passer i din hverdag. Undervejs har du Karina som din livline i facebookgruppen og fri adgang til spørgsmål og sparring, når du er i tvivl om det mindste.
Spørgmål & svar om online bagekursus
Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at skrive til mig på [email protected].
Du har adgang til hele kurset i en måned efter sidste modul. I den tid kan du se modulerne lige så mange gange, du vil, så der er mulighed for at repetere og træne håndværket.
Du kan se videoerne alle de gange du vil, så længe kurset kører. Din adgang til kurset lukker en måned efter sidste modul, og her har du fri adgang til at repetere eller se videoer, som du måske ikke nåede.
På dette online bagekursus får du nøjagtig samme undervisning, som du får på mine fysiske bagekurser -bare i en anden form.
Fordelene ved online kurset er bl.a., at du kan se videoerne med teori og bage, når det passer i dit program. Du kan også se videoerne med forklaringer igen og igen.
En anden fordel er, at du lærer at bage med Strukturmetoden hjemme i dit eget køkken med dine egne redskaber. På den måde er du allerede i gang i dit eget køkken, når kurset slutter.
En ulempe er, at jeg ikke er fysisk tilstede til at vurdere dejen, når du bager. Min erfaring gør dog, at jeg langt de fleste gange kan se ud fra et billede, hvad der er galt, hvis dejen eller brødet driller.
Derudover får du ikke det sociale element med, som hvis du vælger et fysisk bagekursus.
Når jeg bager, bruger jeg altid rene meltyper. Det vil sige mel, som kun består af et et glutenfri korn, der er kværnet til mel. Det kan fx være fuldkornsrismel, majsmel, boghvedemel, glutenfri havregryn/mel.
Jeg tilstræber at bruge ingredienser, som kan fås i de større supermarkeder, så du ikke behøver at handle i helsekostbutikker eller køre 3 forskellige steder for at skaffe ingredienser.
Jeg bruger aldrig blandinger eller renset hvedestivelse.
Er du ny i den glutenfri verden, kan du læse om glutenfri mel her.