Min mission er at højne kvaliteten af glutenfri mad.
Jeg er fan af lækre råvarer, grøntsager i sæson, mad med masser af smag og ikke mindst det gode måltid, hvor vi alle kan samles om bordet.
Du bliver, hvad du spiser. Og verden har nok af pap-brød og ultraforarbejdede fødevarer produceret på fabrikker af ingredienser frem for råvarer. Jeg vil gerne trække i den anden retning og arbejde for mad af højere kvalitet og gode råvarer. Uanset om jeg underviser på et bagekursus, rådgiver køkkenpersonalet, udvikler en opskrift til en kogebog eller taler med dig, er min mission altid at give dig redskaber og muligheder for et endnu bedre måltid uden gluten.
- Om du spiser glutenfrit eller ej, har jeg ingen holdning til. Men hvis du gør, håber jeg, at du spiser noget, som du nyder og som giver dig energi, mæthed og de næringsstoffer, som du har brug for. For det er i den grad muligt - også uden gluten.
Sådan startede det hele...
Da jeg blev mor til et barn med glutenintolerance, væltede min verden...
Først fordi det føltes fuldstændigt uoverskueligt at skulle sætte sig ind i en helt ny verden. Alle vores vaner, traditioner og vores mad og måltider skulle gentænkes.
Dernæst fordi de glutenfrie produkter, man kunne købe i 2012 var af virkelig tvivlsom kvalitet for en madnørd som mig!
Det var tørt, smagte af ugenkendelige ingredienser og næringsværdien var virkelig lav.
Det gjorde ondt i mit mor-hjerte, at min datter skulle spise brød, som smagte af noget, jeg ikke selv kunne definere og havde konsistens som alt andet end brød.
Og samtidig råbte min faglige stolthed vagt i gevær over den generelle standart af glutenfri mad i Danmark. For de levede på ingen måde op til den kvalitet af fødevarer, som jeg ønskede at både mine børn og jeg selv skulle spise.
Og der blev det første frø sået.
Et udpluk af mit CV...
- Uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
- Udvikler af Strukturmetoden®️
- Fysiske og online glutenfri bagekurser for både private og professionelle siden 2016
- Founder af Klub Glutenfri (2019-2023)
- Forfatter til bagebøgerne:
Knæk Koden til Glutenfrit Brød
Glutenfrie Årstider
Madpakker uden gluten
Kager du kender - bare glutenfri
VIRKSOMHEDSINFO - KARINA BAAGØ
CVR: 37503592
Karina Baagø
Gøteborgvej 11
8600 Silkeborg
Mail: [email protected]