Brunchpandekager med kokos og blåbær har været min go-to-opskrift i mange år, når morgenmaden skal suppleres med lidt lækkert og glutenfrit.
De er super nemme og hurtige at bikse sammen, og man kan næsten ikke stoppe med at spise af dem igen! Herhjemme er de et hit hos både børn og voksne.

Brunchpandekager med kokos og blåbær
Ca. 15 små pandekager.
- 4 modne bananer (gerne meget modne)
- 4 æg
- 80 g boghvedemel
- 80 g kokosmel
- 1/2 tsk. salt
- 1-2 dl blåbær – friske eller frosne
Mos bananerne. Sørg for at bruge helt modne og allerhelst meget eller overmodne bananer. Ellers vil smagene i brunchpandekagerne ikke blive fremhævet nok.
Kom alle ingredienser (undtaget blåbær) i en skål og rør dem sammen med håndmixer. Pisk 1-2 minutter, så dejen bliver lidt luftigt. Vend blåbær i dejen med en dejskraber.
Steg pandekagerne på panden ved middelvarme.
Spis pandekagerne som de er – de har masser af smag i sig selv fra både kokos, boghvede, blåbær og banan. Eller server dem med ahornsirup og frisk frugt.
Brug opskriften hele dagen
Jeg elsker at lave en stor portion af , så der er rester til børnenes madpakke eller som en hapser til sulten, når vi kommer hjem fra kontoret eller skolen.
Lad dig ikke begrænse af at opskriften er en morgenmadsopskrift, men brug den hele dagen til de måltider, der giver mening. Jeg elsker selv pandekagerne som en eftermiddagssnack.
Hejsa
Er det traditionelt revet kokosmel eller kokos mel som fint pulver, du bruger?
Det er helt almindeligt kokosmel – og ikke det fine, som hedder kokosfiber. 🙂
Kh Karina