• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Karina Baagø
  • Velkommen
  • Shop
  • Bagekurser
    • Online bagekursus
    • Professionelle
  • Opskrifter
  • Artikler
  • Gratis
    • Omregningstabel
    • Nyhedsbrev
    • Top 10 spørgsmål fra bageworkshops
  • Kontakt
    • Om Karina Baagø
    • Kontakt
    • Medierne
    • Erhverv
    • Handelsbetingelser

Chiagrød med mango og lime

  • Del på Facebook19

Chiagrød er en absolut favorit til morgenmad hjemme hos mig! Og lige nu er det chiagrød med mango. Fordi den både mætter vildt godt og smager af luksus – hvis du altså giver chiafrøene de rigtige ingredienser. For med en ret, som denne, hvor ingredienserne blot røres sammen og der ikke er nogen forarbejdning, bliver det rigtig tydeligt, at det færdige resultat af chiagrøden aldrig bliver bedre end råvarerne. Bruger du en halvdårlig mango, så får du også en halvdårlig chiagrød. Og det samme med kokosmælk, så find en kokosmælk, hvor du både kan lide smagen og konsistensen.

Forsiden på bogen Glutenfri Morgenmad af Karina Baagø

Opskriften er fra bogen Glutenfri Morgenmad.

Køb bogen her

Chiagrød med mango og lime

Der er til ca. 4 portioner – selvfølgelig meget afhængig af, hvor meget morgenmad, man spiser og hvilke toppings, man kommer på.

Det skal du bruge

  • 200 g mango (frisk eller fra frost)
  • 400 g kokosmælk
  • 30 g glutenfri havregryn
  • ½ dl vand
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Revet skal af 1 lime
  • 30 g chiafrø

Skær alt frugtkød af mangoen og kom alle ingredienser, undtaget chiafrø, i en blender. Blend til en ensartet masse.

Smag til med vaniljesukker og rør chiafrøene godt rundt i grøden.

Kom grøden på et glad og sæt den i køleskab natten over.

Vi spiser vores chiagrød med toppings af frisk frugt, kakaonips, mandler eller hvad køkkenskabene gemmer af tørret frugt, som maven kan tåle.

  • Del på Facebook19

Skrevet i: Glutenfri Grød, Glutenfri Morgenmad og Brunch Tags: brunch, Glutenfri, laktosefri, Morgenmad, mælkefri, Uden rismel

Karina Baagø

Karina Baagø står bag universet om glutenfri mad, opskrifter og glutenfrit brød

Hej, jeg hedder Karina og jeg brænder for bedre glutenfri mad og jeg elsker, når jeg kan tage et lækkert glutenfrit brød ud af ovnen!

Da jeg blev mor til et barn med glutenintolerance, blev det vigtigt for mig at kunne lave mad af glutenfrie råvarer, som hele familien kunne spise. Det blev startskuddet til mit glutenfrie univers, som du finder her på siden.

Måske du også kan lide…

  • Brunchpandekager med kokos og blåbær
  • Bagt havregrød med blommer og mandelchrunch (glutenfri)
  • Debatten om ultraforarbejdet mad
Previous Post: « Glutenfri chokoladevafler
Next Post: 3 gode råd til dig med et glutenfrit barn »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Copyright © 2025 Karina Baagø on the Foodie Pro Theme

  • 19