• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Karina Baagø
  • Velkommen
  • Shop
  • Bagekurser
    • Online bagekursus
    • Professionelle
  • Opskrifter
  • Artikler
  • Gratis
    • Omregningstabel
    • Nyhedsbrev
    • Top 10 spørgsmål fra bageworkshops
  • Kontakt
    • Om Karina Baagø
    • Kontakt
    • Medierne
    • Erhverv
    • Handelsbetingelser

Laksesalat på salatbund – En rigtig nem forret

  • Del på Facebook27

Laksesalat serveret på friske salatblade er en virkelig nem og lækker forret!

Den ser virkelig indbydende ud, men er lavet med minimal indsats.

Tag den med til sammenskudsgilde og du vil høste roser for både udseende og smag.

Eller lav den derhjemme til en lækker weekend-forret.

Laksesalat – serveret på salatbund

Forret til ca. 20 personer – den kan evt. halveres.

Til laksesalaten:

  • 400 g røget laks i skiver
  • 2 pakker Philadelphia smøreost
  • 1/2 dl surmælksprodukt (fx yoghurt, A38, kefir)
  • 1 tsk. sennep
  • 2-3 spsk. frisk citronsaft
  • 1 potte purløg, fint hakket
  • 1/2 salt
  • Friskkværnet peber

Til anretning:

  • 2-3 stk. hjertesalat
  • Kerner fra ca. 1/3 granatæble
  • Purløg

Skær laksen i små stykker og læg den til side, mens du blander dressingen.

Bland resten af ingredienserne til laksesalaten, tilsæt laks og smag til med salt, peber og citronsaft.

Anret på blade af hjertesalat. Der skal ca. 2-3 spsk. laksesalat på hvert blad – dog meget afhængig af størrelse. Drys til sidst og inden servering med granatæblekerner og purløg. Begge dele giver lige prikken over i’en til både udseende og smag.

  • Del på Facebook27

Skrevet i: Glutenfri Aftensmad, Glutenfri Jul Tags: Aftensmad, brunch, Glutenfri, Højtider, laktosefri, Uden rismel, weekend

Karina Baagø

Karina Baagø står bag universet om glutenfri mad, opskrifter og glutenfrit brød

Hej, jeg hedder Karina og jeg brænder for bedre glutenfri mad og jeg elsker at bage et lækkert glutenfrit brød!

Da jeg blev mor til et barn med glutenintolerance, blev det vigtigt for mig at kunne lave mad af glutenfrie råvarer, som hele familien kunne spiser. Det blev startskuddet til mit glutenfrie univers, som du finder her på siden.

Måske du også kan lide…

  • Debatten om ultraforarbejdet mad
  • Sommerkage med friske bær – Glutenfri
  • Glutenfri hveder
Previous Post: « Glutenfri surdej – sådan gør du!
Next Post: Glultenfri flerkornsgrød »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Isabella Larsen

    1. april 2021 kl. 09:15

    ret til påskefrokost søndag? 🙂

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Copyright © 2025 Karina Baagø on the Foodie Pro Theme

  • 27