Denne hummus er virkelig populær og et must på mine bagekurser!
Det er en signaturhummus, som deltagerne altid spørger om opskriften på. Den kan du finde herunder, men pas på! Den er lidt vanedannende.
Billedet herover er fra bogen Madpakker uden gluten, hvor du finder masser af lækre idéer til frokost og mad på farten.
Karinas hummus
- 1 dåse kikærter (240 g uden væske)
- 2 tsk. tahin
- 3 tsk. knust spidskommen
- 2 tsk. knust korrianderfrø
- 1/2 tsk. cayennepeber
- 1/2 tsk. gurkemeje
- 1 knivspids knust chili
- 1 tsk. salt
- saft af 1/2 citron
- 1/2 dl olivenolie
Skyl kikærterne og kom dem i en foodprocesser eller blender sammen med resten af ingredienserne. En stavblender og en skål kan også sagtens bruge.
Juster konsistensen med vand eller ekstra olivenolie, så konsistensen er som du ønsker.
Smag til med krydderierne, salt og citron.
Server hummussen med grøntsagsstave, brød eller som dip til aftensmad.
En lækker hummus kan spice enhver kedelig rest eller frokost op.
Skriv et svar