Mit bedste madpakketrick er at have noget nemt og mættende i fryseren, som kan tages op til madpakken til de dage, hvor der kun er leverpostej tilbage i køkeskabet eller hvor det bare skal gå lidt hurtigt. En af de absolutte favoritter her i familien er squashmuffins. Jeg bruger dem ikke kun til madpakken, men også som en mættende morgenmad eller brunch eller som mellemmåltid, der ligger en god bund og energi til at arbejde videre.
Jeg har eksperimenteret med nogle madmuffins med gulerod, som jeg selv synes blev ret god. Og så er de ovenikøbet både nemme at lave, fryseegnede og glutenfrie!
Madmuffins med gulerod til madpakken
Ca. 6 muffins
- 2 æg
- 1 dl revet ost
- 200 g revet gulerod
- 1/2 dl olivenolie
- 1/2 dl majsmel eller rismel
- 2 spsk timian – gerne frisk
- 1 tsk gurkemeje (kan udelades)
- 1/2 tsk salt
Bland alle ingredienser sammen med en ske og bag dem i silikone muffinforme i ca. 20 minutter ved 180 grader.
Gulerodsmuffins kan holde sig 4-5 dage i køleskabet eller meget længere i fryseren.
Velbekomme!
Jannie
Hvor er de bare lækre Karina. Super dejlige og ha e med i madpakke.
Karina
Hvor er det godt at høre Jannie! Der er nemlig så rart at have noget andet en rugbrød til madpakken.
Susanne
De er super lækre
Karina Baagø
Dejligt at høre, Susanne! Tusinde tak, fordi du tog dig tid til at skrive. 🙂
Kh Karina
Marie
Jeg synes de smagte super, men den 10-årige var ikke enig. Vi prøvede derfor at bage dem igen dagen efter, men hvor vi udskiftede gurkemeje og timian med basilikum, løg og pepperoni. Og dem kunne hun godt lide.
Så tak for inspiration!
Karina Baagø
Det lyder helt fantastisk! Selv tak for inspiration. 🙂