Daddelkugler er bare den perfekte snack, hvis det både skal være sødt og hjemmelavet.
Her får du en virkelig lækker version, hvor der er kræset for smagen. Jeg har lavet den med fløde, så det luksus versionen af daddelkugler.
Opskriften er super nem og hurtigt at lave. Lav en stor portion og gem dem i køleskabet op til en uge.
Daddelkugler med kokos, kaffe og kakao
- 12 friske dadler (fx Medjool)
- 3 spsk. kokosmel + 2 spsk. til at rulle i
- 2 spsk. kakao
- 2 spsk. fløde
- 1/2 tsk. kaffepulver (kan undlades)
Tag stenene ud af dadlerne og mos dem med en gaffel eller minihakker.
Rør kaffe ud i fløden og ælt det ind i dadlerne med gaflen sammen med kakao og kokosmel til en ensartet masse.
Tril kugler i den ønskede størrelse – trøffelstørrelse eller små mundrette hapsere – og rul dem i kokosmel.
Find flere nemme og glutenfrie opskrifter her
Du finder opskrifter på madpakkevenlige daddelkugler og mange andre lækre sager i bogen Madpakker uden gluten. Se en liste over, hvad bogen indeholder her.
Alice Føns
Jeg er på ferie i udlandet og kommer først hjem 10.3.
Er der mulighed for at have adgang til kurset i 2 mdr. fra 10.3.?
Hvis der er vil jeg gerne tilmeldes
Rosa, Personlig Assistent for Karina Baagø
Hej Alice
Skriv en mail til [email protected], så finder vi ud af noget.
/Rosa, Team Glutenfri