Det er så nemt, at man skulle tro det var løgn! Og så er de her lækre glutenfrie kernemuffins til madpakken ovenikøbet godkendt både af børn og voksne i familien Baagø.
Lige om lidt er det december. Og jeg fik sådan en lyst til at hælde lidt jul i de madpakkemuffins, jeg bagte den anden dag. Det er typisk mig. Jeg skal altid lige eksperimentere lidt med opskriften… Og nogen gange går det bare ikke alt for heldigt! Men det gjorde det den her gang – selv børnene var begejstret (hvilket var temmelig heldigt, da det var tiltænkt deres madpakker!). Og opskriften vil jeg meget gerne dele med jer – de er virkelig nemme.
Kernemuffins med figen og kanel
24 minimuffins.
100 g tørrede figner skåret i små stykker
4 æg
1/2 dl olivenolie
50 g hele hasselnødder
80 g hele mandler
60 g hørfrø
60 g sesamfrø
60 g solsikkefrø
60 g græskarkerner
1/2 tsk. salt
1-2 tsk. kanel
24 minimuffinforme
Slå æggene ud i en skål og rør resten af ingredienserne i med en ske. Derefter deles massen ud i 24 minimuffinforme og bages i 20 min. ved 160 g i varmluft.
Vupti! Lige ned i madpakken, i munden eller fryseren. En rigtig lækker hapser med forsmag på julen.
Skriv et svar