• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Karina Baagø
  • Velkommen
  • Shop
  • Bagekurser
    • Online bagekursus
    • Professionelle
  • Opskrifter
  • Artikler
  • Gratis
    • Omregningstabel
    • Nyhedsbrev
    • Top 10 spørgsmål fra bageworkshops
  • Kontakt
    • Om Karina Baagø
    • Kontakt
    • Medierne
    • Erhverv
    • Handelsbetingelser

Glutenfrie kernemuffins med figen og kanel – lige til madpakken

  • Del på Facebook

Det er så nemt, at man skulle tro det var løgn! Og så er de her lækre glutenfrie kernemuffins til madpakken ovenikøbet godkendt både af børn og voksne i familien Baagø.

Nemme glutenfrie kernemuffins - lige til madpakken

Lige om lidt er det december. Og jeg fik sådan en lyst til at hælde lidt jul i de madpakkemuffins, jeg bagte den anden dag. Det er typisk mig. Jeg skal altid lige eksperimentere lidt med opskriften… Og nogen gange går det bare ikke alt for heldigt! Men det gjorde det den her gang – selv børnene var begejstret (hvilket var temmelig heldigt, da det var tiltænkt deres madpakker!). Og opskriften vil jeg meget gerne dele med jer – de er virkelig nemme.

Kernemuffins med figen og kanel

24 minimuffins.

100 g tørrede figner skåret i små stykker
4 æg
1/2 dl olivenolie
50 g hele hasselnødder
80 g hele mandler
60 g hørfrø
60 g sesamfrø
60 g solsikkefrø
60 g græskarkerner
1/2 tsk. salt
1-2 tsk. kanel
24 minimuffinforme

Slå æggene ud i en skål og rør resten af ingredienserne i med en ske. Derefter deles massen ud i 24 minimuffinforme og bages i 20 min. ved 160 g i varmluft.

Vupti! Lige ned i madpakken, i munden eller fryseren. En rigtig lækker hapser med forsmag på julen.

  • Del på Facebook

Skrevet i: Glutenfri Madpakker, Glutenfri Morgenmad og Brunch Tags: Uden rismel

Karina Baagø

Karina Baagø står bag universet om glutenfri mad, opskrifter og glutenfrit brød

Hej, jeg hedder Karina og jeg brænder for bedre glutenfri mad og jeg elsker, når jeg kan tage et lækkert glutenfrit brød ud af ovnen!

Da jeg blev mor til et barn med glutenintolerance, blev det vigtigt for mig at kunne lave mad af glutenfrie råvarer, som hele familien kunne spise. Det blev startskuddet til mit glutenfrie univers, som du finder her på siden.

Måske du også kan lide…

  • Brunchpandekager med kokos og blåbær
  • Bagt havregrød med blommer og mandelchrunch (glutenfri)
  • Debatten om ultraforarbejdet mad
Previous Post: « Halloween spøgelser – Marengsspøgelser med mintsmag
Next Post: Glutenfri spinatvafler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Copyright © 2025 Karina Baagø on the Foodie Pro Theme