Knæk Koden til Glutenfrit Brød er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarp af hirse og boghvede.
Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.
Knæk Koden til Glutenfrit Brød er mere end bare opskrifter...
StRUKTURMETODEN® - vejen til GLUTENFRIt BRØD, SOM HELE FAMILIEN NYDER!
I bogen guider Karina Baagø dig igennem Strukturmetoden® i 4 trin.
Strukturmetoden® holder på fugten i det glutenfrie brød, så det ikke tørrer ud. Den giver en lækker struktur og krumme med masser af lufthuller og smag - og sørger for, at dit brød ikke bliver klægt eller falder sammen. Med Strukturmetoden® kan du bage brød, der minder om helt almindeligt brød. Brød, som hele familien vil nyde!
Bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød kan købes i alle boghandlere og her på siden.
Find bestselleren her
Bogen kan købes i alle landets boghandlere og links herunder er blot eksempler på forhandlere.
Sådan siger læserne
"Karinas bagebog er ubetinget en af de bedste glutenfri opskrift-bøger, der findes."
Nem at gå til og fantastisk brød som resultat.
-Jesper
"Jeg bøjer mig i støvet og vil nu snuppe en ekstra skive..."
TAK til Karina for endelig at lære mig, hvordan jeg starter en surdej og ikke mindst får sådan et fremragende rugbrød ud af det! Jeg er helt “høj” over at surdejen lykkes og ikke mindst det fantastiske brød, som smager SÅ godt. Mums siger jeg bare!
- Hanne
"Du serverer det på en måde, så jeg tror, min svigermor kommer til at læse det også."
Jeg har mest kigget på opskrifterne, men min mand satte sig ned og læste, hvordan det var for dig med et barn, der ikke kunne tåle gluten. Det rører mig hver gang du åbner op for de første års prøvelser og udfordringer.
Så Karina, igen mange mange tak for dit arbejde og at du gør det tilgængeligt og overskueligt at skabe en ny "normal" for vores børn med glutenfri bagning!
- Annika
"Jeg må bare sige WOW! Bollerne er fantastiske."
Stor tak til Karina for at have skrevet bogen Knæk Koden til Glutenfrit Brød. Det er virkelig sådan en bog, jeg har manglet. Har været så ked af, at jeg ikke har kunnet bage brød og boller. Det kan jeg nu. Tusinde tak!
- Mia
"Tak for din bog, som har forandret hele oplevelsen af glutenfri brød."
Jeg selv og min datters familie, som udgør 3 børn på 1, 5 og 7 år plus hendes mand, spiser glutenfri. De er alle rigtig glade for dine opskrifter.
- Thoridt
"En af de bedste bøger jeg har investeret i."
Jeg har lige læst bogen, og den gav mig lige det sidste jeg manglede for at forstå "Hvorfor!?" Tusind tak for det og hvor er det en dejlig bog!
- Lizamaria
"Bagværket bliver supergodt og rost til skyerne."
Jeg købte din bog og efter at have læst den et par gange , forstod jeg princippet. Min svigerdatter siger, at hun endnu ikke har fået en bolle serveret, der er så god, som dem jeg laver. Så får man jo lyst til at fortsætte!
- Lillian
Om forfatteren
Karina Baagø har soden 2016 arbejdet professionelt med glutenfrie bagning, opskriftudvikling og formidling. Hun lever selv glutenfrit og er mor til et glutenfrit barn med glutenintolerance.
Karina har udviklet Strukturmetoden® - en banebrydende metode til glutenfrit brød, som bliver forklaret i 4 simple trin i Knæk Koden til Glutenfrit Brød og på Karinas bagekurser.
Karina har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og går op i, at det glutenfrie brød er i en kvalitet, hvor hele familien kan spise det som dagligt brød. Derfor er der tænkt på både råvarer, smag og konsistens og ernæring.
Det er vigtigt for Karina at hive den glutenfrie bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med - uden specielle ingredienser. I Knæk Koden til Glutenfrit Brød giver Karina dig helt almindelige, velsmagende hverdagsbrød, som du mangler.
Knæk koden til glutenfrit brød INDeHOLDer
I bogen guider Karina dig igennem sin metode til glutenfri bagning i 4 trin. Strukturmetoden giver forståelse for, hvad der er afgørende for et godt glutenfrit brød, og mange deltagere oplever at have knækket koden efter at have deltaget på Karinas bagekursus.
Hvilke afsnit indeholder bogen?
- Trouble-shooting afsnit
Her kan du kan slå op og se, hvad du gør forkert, hvis dit glutenfrie brød falder sammen, bliver tørt eller ikke hæver nok. - Melsorternes egenskaber
Her får du et overblik over melsorterne, som er brugt i bogen og hvad, du kan skifte dem ud med. - Karinas egen historie
Hvordan det hele startede, hvordan verden ramlede sammen og hvordan Karina og hendes familie lever nu. - Er det sundt at spise glutenfrit?
Karinas faglige vurdering af hvor sunde de glutenfrie brød på markedet er.
Indholdsfortegnelse
Her ser du en komplet liste over opskrifterne i bogen.
- Glutenfri rundstykker
- Glutenfri grove sandwichstykker
- Glutenfrit franskbrød
- Glutenfrie chokoladeboller
- Glutenfrie hveder
- Glutenfri mysliboller
- Glutenfri burgerboller
- Glutenfri havreboller
- Langtidshævede glutenfri gulerodsboller
- Glutenfrit valnøddebrød med fennikelfrø
- Glutenfrit rugbrød
- Grove glutenfri flutes
- Glutenfrit hvidløgsflutes
- Glutenfri pitabrød
- Glutenfri pizza
- Langtidshævet glutenfrit madbrød med timian og rosmarin
- Glutenfri grissinistænger
- Glutenfri pizzasnegle
- Glutenfri pølsehorn
- Glutenfri pirogger
- Glutenfri fastelavnsboller
- Glutenfri kanelsnegle
- Glutenfri boghvede-surdejsboller
- Glutenfrit groft surdejsbrød
- Glutenfri chokladeboller med surdej
- Glutenfrit surdejsrugbrød
Anmeldelser af Knæk Koden til Glutenfrit Brød
KRIMIORMEN
6 ud af 6 stjerner.
"Hurtigt gik det op for mig, at bogen meget præcist og grundigt forklarer hvordan man bager glutenfrit og vel at mærke lykkes med det."
"Jeg har aldrig bagt glutenfrit før… Og det blev en lækker dej, der bare lykkedes, takket være forfatterens gode forklaringer. Dermed var jeg sat i stilling som den overskudsagtige mor, der kunne servere friskbagte rundstykker for min datter næste morgen inden hun skulle på arbejde."
"En bog fyldt med skønne opskrifter på brød som jeg bestemt vender tilbage til igen."
GOODREADS - ANETTE RIIS
5 ud af 5 stjerner.
"Metoden bliver beskrevet i fint letforståeligt sprog og præsenteret i en smuk bog med dejlige fotos. Man får omgående lyst til at bage, når man bladrer i den."
Bogen er inddelt i kapitler, der grundigt forklarer, hvordan man rører sin glutenfrie dej - og det allerbedste: 29 ekstremt appetitvækkende fotos og opskrifter på det nyskabende gode bagværk."
"Karina Baagø har et budskab med denne bog. Med hendes bog kan familier med samme problematik blive hjulpet videre og forhåbentlig finde ud af, at det ikke er så svært at leve som glutenfri familie. Med Karinas bog i hånden kan det ikke gå galt."
HORSENS POSTEN
Af Ulrik Bruun Fanø
"...Langt mere tilgængelig synes jeg så, at Karina Baagøs "Knæk koden til glutenfrit brød" er. Hun har udviklet sin egen metode, "Strukturmetoden", for at opnå en sammenhængende og holdbar struktur, som danner grundlag for et fugtigt brød med næsten den samme struktur som et almindeligt hvedebrød."
"Bogen er fyldt med flotte billeder og nemme opskrifter. Det var derfor en ren fornøjelse at kunne servere friskbagte rundstykker på Mors dag. De havde hævet hele natten, blev bagt straks og smagte fortræffeligt."
EMPEY.DK
Af Mads-Peder Wither Søby
"Jeg var ikke så lidt spændt, imens bollerne bagte i ovnen. Og fryd! Det var de bedste burgerboller jeg i mit liv som glutenallergiker nogensinde har smagt. Det blev en fantastisk burgeraften.
Jeg kan anbefale den letlæste og opbyggelige opskriftbog fra Karina Baagø. Det er en fornem indføring i, hvordan man skal tænke glutenfrit bagværk på en anderledes måde. Tak for den."
Bogen kan købes i alle landets boghandlere og links herunder er blot eksempler på forhandlere.
Jeg har et spørgsmål
Kik først om du finder svaret herunder. Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected]