Lær at mestre glutenfri bagning - helt uden hvede



dette bagekursus er for dig...
... der vil mestre bagning uden gluten og hvede og lære at bage glutenfrie brød i høj kvalitet.
Du lærer at bage glutenfrie brød, som...
Du bliver guidet igennem Strukturmetoden®
Jeg har udviklet Strukturmetoden® - en metode til glutenfrit brød af høj kvalitet, som giver dit brød en luftig krumme med god smag.
På kurset guider vi dig igennem metoden i 4 simple trin. Herefter får du selv fingrene i bolledejen og masser af hands-on erfaring. Vi har aldrig flere deltagere med, end vi kan nå at hjælpe.
Strukturmetoden® giver dig viden om, hvordan glutenfri bagning funger og redskaber, du kan bruge med det samme i dit eget køkken.
Læs mere om Strukturmetoden® her.



du lærer at bage disse brød - med én simpel metode
- Glutenfrit "rugbrød"
- Franskbrød
- Grove boller
- Sandwichbrød
- Rundstykker
- Burgerboller
- Flutes og hvidløgsflutes
- Kanelsnegle
Ret til ændringer forbeholdes.
Vores mission er at højne kvaliteten af glutenfrit brød!
Derfor bruger altid gode, naturlige råvarer i vores brød og opskrifter - og aldrig melblandinger eller hvedestivelse.
Vi vægter økologi højt, men vigtigst for os er at lære dig og inspirere dig til at bage med gode ingredienser, som du nemt kan finde i en travl hverdag. Dermed bliver kurset brugbart for dig med det samme - også i hverdagen.
Alle opskrifter og forplejning på dagen er glutenfri, hvedefri, laktosefri, mælkefri* og vegansk**.
*I enkelte opskrifter bruger vi smør, som nemt kan udskiftes, hvis du foretrækker det.
**Vi serverer lidt ost og kødpålæg til frokost, men altid veganske muligheder også.



Glutenfri bagekursus
Pris
1745 KR
Som inkluderer:
OBS: alle kurser holdes i køkkener, der bruges til almindelig madlavning. Selvom vi tager vores forholdsregler, kan vi ikke garantere, at ovne og udstyr er 100% fri for gluten.
TILMELD DIG KURSET I SORØ
Tirsdag d. 25. april 2023 kl. 14-19.30
Underviser på dette kursus: Karina Baagø
Ledige pladser
Onsdag d. 26. april 2023 kl. 9.30-15
Underviser på dette kursus: Karina Baagø
Ledige pladser
Kurset foregår i fantastiske rammer her:
Mette Maries køkken
Rødengvej 35
4180 Sorø
Tilmeld dig kurset i Silkeborg
Fredag d. 17. marts 2023 kl. 9.30-15
Underviser på dette kursus: Karina Baagø
Ledige pladser
Lørdag d. 18. marts 2023 kl. 9.30-15
Underviser på dette kursus: Karina Baagø
Ledige pladser
Spørgsmål eller problemer med booking? Kontakt os på [email protected]



Sådan siger deltagerne om bagekurset
Det var lige det, jeg havde brug for.
Kan bare anbefale dette kursus. Det var bare så god en oplevelse. I skrivende stund har jeg mit eget første glutenfrie franskbrød i ovnen, og det ser fantastisk ud!
- Bodil
Hos Karina fik jeg knækket koden til at bage lækkert og velsmagende glutenfrit brød.
Tak for en super aften!
- Joan
Jeg kan slet ikke få armene ned ...
... over hvor meget jeg lærte på workshoppen! Det har befriet mig for mange kvaler, når min datter kommer hjem. Og hun er vildt imponeret over det, jeg har bagt.
- Joan
Karina er en virkelig dygtig og inspirerende underviser ...
... som formår at vise os det absolut vigtigste, så det bliver simplet og legende.
Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få brødet svampet, luftigt og velsmagende, men det har jeg lært nu.
Jeg kan varmt anbefale bagekurset!
- Malene
Jeg er begejstret!
Nu kan jeg bage alverdens lækre glutenfrie brød. Koden er knækket, og jeg har fået værktøjer til at fortsætte på egen hånd. Nu skal der øves, udforskes og eksperimenteres derhjemme...
Jeg kan varmt anbefale Karinas bagekurser, og giv det evt. i en gave til en, du kender og som har behov for det. Fra dén dag vil hverdagen kun blive nemmere og bedre...
- Britha
For første gang nogensinde frygter jeg ikke fødselsdagene...
For nu har jeg en masse opskrifter at trække på.
Det er en kæmpe lettelse.
Jeg var på din bageworkshop i sommers og det har simpelthen ændret min følelse af at kunne lave ordentligt bagværk til min søn.
- Rebekka
Nu har jeg altid lækkert hjemmebagt brød
... som ikke bliver tungt, klægt og gummiagtigt, men sprødt som almindelig glutenholdigt brød.
Og det bedste er, at andre også har lyst til at spise det!
- Dorthe
Spørgsmål og svar om bagekursUS
Finder du ikke svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]