KNÆK KODEN TIL LÆKKERT, LUFTIGT GLUTENFRIT BRØD - SOM HELE FAMILIEN VIL SPISE!

COVID-19
Vi forventer at genoptage kurser igen i 2021, men alle fysiske kurser i 2020 er aflyst eller udskudt pga. covid-19.
Du er velkommen til at tilmelde dig ventelisten her og få besked, så snart vi ved, hvornår vi kan åbne for kurser igen. Det er naturligvis uforpligtende.



Kursus i i glutenfri bagning er for dig...
- Er ny i den glutenfrie verden
- eller aldrig helt har knækket koden til lækkert, luftigt og smagfuldt glutenfrit brød. - Ville ønske, at både du og din familie kan nyde det samme brød - så du slipper for at bage to slags.
- Gerne vil skære ned på glutenholdigt brød, men falder tilbage fordi det glutenfrie brød slet ikke kan måle sig med det almindelige.
- Der savner et godt stykke brød, som man virkelig nyder at sætte tænderne i!
Dette er kurset, hvor du knækker koden til godt glutenfrit brød, der ligner og smager som helt almindeligt brød!
Du kan se alle vores andre kurser her.
Se kurser for professionelle her.
På bagekurset lærer du
Hvad der skal til for at kunne bage boller, franskbrød, flutes og sandwich, som...
- Har struktur som en hvedebolle.
- Smager og dufter som rigtig brød - også uden en brødrister og en ordentlig klat smør!
- Hele familie nyder at spise - og du kan serverer for dine gæster uden at de bemærker, at det er glutenfrit.
Strukturmetoden®
Jeg har udviklet Strukturmetoden® - en banebrydende metode til glutenfrit brød.
Metoden er ikke svær at lære - du skal bare vide hvordan.
På kurset viser vi dig metoden i 4 simple trin. Herefter får du selv fingrene i bolledejen og masser af hands-on erfaring.
Vi guider dig hele vejen igennem kurser og sikrer, at du kommer hjem med god og brugbar viden og redskaber til glutenfrit brød i særklasse. Vi har aldrig flere deltagere med, end vi kan nå at hjælpe.
Du kan læse om Strukturmetoden® her eller i bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød.



Sådan siger deltagerne om bagekurset
"Det har godt nok været en øjenåbner..."
... for hvad fremtiden bringer os i forhold til at bage lækkert glutenfri brød og andet bagværk. Vil klart anbefale andre, som er i lignende situation, og være glutenallergikere, at tage på Karina Baagø's bageworkshop.
- Anders
"Jeg er begejstret!"
Nu kan jeg bage alverdens lækre glutenfrie brød. Koden er knækket, og jeg har fået værktøjer til at fortsætte på egen hånd. Nu skal der øves, udforskes og eksperimenteres herhjemme...
Jeg kan varmt anbefale Karinas bagekurser, og giv det evt. i gave til en du kender og som har behov for det. Fra dén dag vil hverdagen kun blive nemmere og bedre...
- Britha
"Kan bare anbefale dette kursus - det var lige det, jeg havde brug for."
Det var bare sååååå god en oplevelse, så lige i skrivende stund har jeg mit eget første glutenfrie franskbrød i ovnen, og det ser fantastisk ud!!!!
- Bodil
"Hos Karina fik jeg knækket koden til at bage et lækkert og velsmagende glutenfri brød."
Tak for en super aften.
- Joan
"For første gang nogensinde frygter jeg ikke fødselsdagene, for nu jeg har en masse opskrifter at trække på."
- Det er en kæmpe lettelse.
Jeg var på din bageworkshop i sommers, og det har simpelthen ændret min følelse af at kunne lave ordentlig bagværk til min søn.
- Rebekka
"Jeg kan slet ikke få armene ned..."
... over hvor meget jeg lærte i lørdags! Det har befriet mig for mange kvaler, når min datter kommer hjem, og hun er vildt imponeret over det, jeg har bagt.
- Joan
"Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få brødet svampet, luftigt og velsmagende, men det har jeg lært på bageworkshoppen."
Karina er en virkelig dygtig og inspirerende underviser, som formår at vise os det absolut vigtigste, så det bliver simpelt og legende. Kan varmt anbefale bageworkshoppen.
- Malene
"Nu har jeg altid lækkert hjemmebagt brød"
... som ikke bliver tungt, klægt og gummiagtigt, men luftigt og sprødt som almindeligt glutenholdigt brød.
Og det bedste er, at andre også har lyst til at spise det!
- Dorthe



Alt dette lærer du at bage...
- Glutenfrit "rugbrød"
- Franskbrød
- Grove boller
- Sandwichbrød
- Rundstykker
- Burgerboller
- Flutes og hvidløgsflutes
- Kanelsnegle
Ret til ændringer forbeholdes.
På kurset lærer du at bage med rene, glutenfrie melsorter. Vi bruger aldrig færdigblandinger eller renset hvede.
Vi prioriterer gode råvarer og økologi højt, men det vigtigste for os er, at du selv kan finde ingredienserne i dit velassorterede supermarked, så du nemt kan komme i gang derhjemme efter kurset.
Alle opskrifter (samt forplejning) er naturligvis glutenfri, hvedefri, laktosefri og 90 % mælkefrit.



BAG det GLUTENFRI BAGEKURSus...
Mød Karina Baagø

Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for mad og sundhed. Men på trods af min interesse og min uddannelse i ernæring og sundhed, blev jeg virkelig udfordret, da jeg blev mor til et barn med glutenallergi!
Jeg har lavet hundredevis af mislykkede glutenfrie brød, som var klæge, tørre eller så tunge, at man kunne skyde gråspurve med dem.
Jeg har været ulykkelig, fordi jeg ikke kunne bage ordenligt brød til mit barn, som alle andre fik.
I dag har jeg knækket koden og udviklet Strukturmetoden® til lækkert glutenfrit brød, som selv vores gæster gider at spise!
Jeg er forfatter til bagebogen Knæk Koden til Glutenfrit Brød og har mit eget firma, hvor jeg udvikler opskrifter, holder glutenfri bagekursus, skriver artikler og vejleder i glutenfri diæt og hverdag.



PÅ BAGEKURSUS FÅR DU:
- Opskrift-e-bog med alle opskrifterne fra kurset
- Fuld forplejning - morgenkaffe og frokost - eller aftensmad
- Snacks, te og kaffe i løbet af kurset
- Smagsprøver med hjem
- Mulighed for sparring med Karina i løbet af kurset
- Mulighed for at stille spørgsmål i Karinas Facebookgruppe efter kurset
Her er vores kursus-lokationer
SILKEBORG
Cook&Talk - Madværkstedet
A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg
Madværkstedet ligger 3 minutters kørsel fra motorvejen, og der er parkering lige uden for døren.
SORØ
Mette Maries Køkken
Rødengvej 35
4180 Sorø
Mette Maries Køkken ligger i smukke omgivelser, tæt på motorvej og med parkering uden for døren.
Tilmeld til bagekursus hER
Pris for heldagskursus
- inkl. e-bog med alle opskrifter, fuld forplejning, alle materialer og råvarer:
1495 KR
Kan betales i 2 eller 3 rater.
TilMELD DIG BAGEKURSUS I SILKEBORG ELLER SORø
OBS: alle kurser holdes i køkkener, der bruges til almindelig madlavning. Selvom vi tager vores forholdsregler, kan vi ikke garantere, at ovne og udstyr er 100% fri for gluten.
SILKEBORG
Alle kurser er udsat til efteråret 2021 pga. coronavirus.
Tilmeld dig ventelisten herunder, så modtager du en mail, når der er nye kurser i Jylland.
SORØ
Alle kurser er udsat til efteråret 2021 pga. coronavirus.
Tilmeld dig ventelisten herunder, så modtager du en mail, når der er nye kurser på Sjælland.
Tilmeld dig ventelisten ...
Hver gang jeg åbner for en ny kursusdato, sender jeg en mail til ventelisten, inden jeg åbner for tilmelding på hjemmesiden.
Vil du også på ventelisten og få direkte besked om nye datoer?
Gavekort
Glæd én du holder af med et gavekort til et glutenfrit bagekursus! Modtageren får en bookingkode og bestemmer selv dato for kurset.
Du kan give et gavekort til en hel kursusplads eller blot et tilskud.
Spørgsmål og svar om bagekursUS
Finder du ikke svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]