KNÆK KODEN TIL LÆKKERT,
LUFTIGT OG SPRØDT GLUTENFRIT BRØD

Jeg lærer dig, hvordan du bager glutenfrie brød, der...

• Har struktur som en hvedebolle
• Er en fornøjelse at spise - selv uden en brødrister og en ordentlig klat smør!
• Som dine gæster også gider at spise

Du får meget mere end godt brød

FÆLLESSKAB

På workshoppen møder du andre i samme situation. Som forstår dig, så du ikke behøver at forklare eller være den med de mærkelige madvaner.
Du får lov at sætte dig til bordet uden at bekymre dig om, hvad du kan spise.

I løbet af dagen er der rig mulighed for at udveksle erfaringer og danne nye venskaber.

EN LILLE SNAK OM SUNDHED

Jeg har udviklet alle opskrifter med øje for fuldkorn, kostfibre og næringstoffer, så de kan indgå i en sund hverdagskost. 

Har du bekymringer eller spørgsmål omkring din eller dit barns livsstil eller kost, vil jeg altid gerne tage en lille snak om dine udfordringer i løbet af dagen.

ET FRIRUM

Workshoppen er for dig, der vil nyde en fridag i godt selskab i dejlige omgivelser med lækkert, økologisk mad.

Du får friskbagt brød til formiddags​kaffen, snack, te og kaffe i løbet af dagen og en lækker frokost!

I løbet af dagen hjælper vi dig med opvask og god stemning, så du kan slappe af og nyde dagen.

VALUTA FOR PENGENE

På workshoppen lærer jeg dig et håndværk, som du ikke kan læse dig til i en bog. Jeg viser dig, hvordan du skal bruge fiberHUSK, så brødet får en let struktur og hvordan brødet skal se ud og føles, når det er færdigbagt.

Jeg har udviklet workshoppen til dig, der er nybegynder eller aldrig helt har fundet teknikken til godt glutenfrit brød, der ligner hvedebrød.

glutenfri hveder

Jeg kan slet ikke få armene ned over, hvor meget jeg lærte i lørdags! Det har befriet mig for mange kvaler, når min datter kommer hjem, og hun er vildt imponeret over det, jeg har bagt.

- Ulla Olsen -

Jeg var på din bageworkshop i sommers og det har simpelthen ændret min følelse af at kunne lave ordentlig bagværk til min søn. For første gang nogensinde frygter jeg ikke fødselsdagene, for nu jeg har en masse opskrifter at trække på. Det er en kæmpe lettelse. :)
Og så skal jeg lige love for at dit rugbrød er populært! Jeg står troligt og bager et hver uge og der er altid rift om den første endeskive, når det lige er kommet ud af ovnen.

- Rebekka Flora -

Nu har jeg altid lækkert hjemmebagt brød, som ikke bliver tungt, klæg og gummiagtig, men luftigt og sprødt som almindeligt glutenholdigt brød.
Og det bedste er, at andre også har lyst til at spise det!

- Dorthe Løw-Larsen -

Karina har lært mig hemmeligheden bag at bage lækkert glutenfrit brød.
Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle får brødet svampet, luftigt og velsmagende, men det har jeg lært på bageworkshoppen. Karina er en virkelig dygtig og inspirerende underviser, som formår at vise os det absolut vigtigste, så det bliver simpelt og legende. Kan varmt anbefale bageworkshoppen.

- Malene Solborg -

VI BAGER...

  • Sandwichbrød
  • Fødselsdagsboller
  • Rugbrød
  • Kanelsnegle og pizzasnegle
  • Rundstykker
  • Pirogger
  • Hvidløgsflutes
  • Kage​

Ret til ændringer forbeholdes.

JEG LÆRER DIG...

  • Hvordan du får brødet til at hæve op og blive luftigt
  • Hvorfor det er vigtigt, at du behandler fibrene helt rigtigt
  • Hvilke faktorer der er afgørende for smag og struktur
  • Hvilke meltyper du skal bruge for at få en god smag
  • Hvorfor dit brød falder sammen, bliver tungt og klæg
  • Hvad du kan gøre for at brødet holder sig længere uden at blive tørt

ALLERGIINFORMATION

Alle opskrifter og al mad på workshoppen er:

  • glutenfri  (hvedefri, naturligt glutenfri)
  • laktosefri (en stor del er mælkefrit)
  • low FODMAP-venlig

Har du behov ud over dette, er du velkommen til at kontakte mig her eller skrive det i tilmeldingen.​

Jeg prioriterer økologiske råvarer, som du ikke skal i specialbutikker for at finde.

HVOR FOREGÅR DET?

Workshops holdes her:

Madværkstedet
A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Det er 3 minutter fra motorvejen, og der er gratis parkering ved Madværkstedet.

DU FÅR

  • Opskriftbog (e-bog) med alle opskrifter fra dagen
  • Smagsprøver med hjem
  • Fuld forplejning - morgenkaffe og stor frokost
  • Te, kaffe og snacks i løbet af dagen
  • Sparring og fællesskab
  • Mulighed for at stille spørgsmål og får hjælp til bagning i Facebookgruppe efter workshoppen

TILMELDING

DIN PRIS FOR HELE DAGEN - INKL. OPSKRIFTBOG, FULD FORPLEJNING, ALLE MATERIALER OG RÅVARER

945 KR

Jeg holder sommerpause med bagekurser, men vender tilbage til efteråret.

Tilmeld dig maillisten, hvis du vil have besked, når jeg har nye datoer i kalenderen.

TILMELD DIG VENTELISTE

Så får du en mail fra mig, når jeg åbner for tilmelding til nye kurser.

Tilmelding til maillisten er selvfølgelig helt uforpligtende.

GIV ET GAVEKORT TIL ET KURSUS

Modtageren af dit gavekort booker og bestemmer selv, hvilket kursus han/hun vil deltage i. Gavekortet sendes til dig med Post Nord, så vær opmærksom på at bestille i god tid.

Virker din gavekortkode ikke? Kontakt mig her.

DET SIGER DELTAGERNE PÅ FACEBOOK

KARINA BAAGØ

Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for mad og sundhed. Men på trods af min interesse og min uddannelse i ernæring og sundhed, blev jeg virkelig udfordret, da jeg blev mor til et barn med glutenallergi!

​Jeg har lavet hundredevis af mislykkede glutenfrie brød, som var klæge, tørre eller så tunge, at man kunne skyde gråspurve med dem.

Jeg har været ulykkelig​, fordi jeg ikke kunne bage ordenligt brød til mit barn, som alle andre fik.

I dag har jeg knækket koden og lært teknikken til lækkert glutenfrit brød, som selv vores gæster gider at spise.
Jeg lever selv glutenfrit og lever af at udvikle opskrifter, holde workshops og vejlede i glutenfri og low FODMAP diæt.

Jeg glæder mig til at møde dig!

HER KAN DU OVERNATTE

Jeg samarbejder med Hedehusgård Bed & Breakfast, som ligger ca. 15 minutters kørsel fra Madværkstedet. Hvis du ligner mig, vil du elske at overnatte der!
Her får du virkelig lækker glutenfri morgenmad - og Helle har helt styr på allergener!

Book din overnatning her www.hedehusgaard.dk​ eller via airbnb.

Værelse på Hedehusgård
Hedehusgård

SPØRGSMÅL OG SVAR

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her.

Holder du workshops andre steder end Silkeborg?

Holder du workshops på et senere tidspunkt?

Kan jeg deltage, selvom jeg reagerer på meget små mængder gluten?

Kan jeg give workshoppen som en gave?

Jeg vil gerne lære at bage glutenfrit i forbindelse med mit arbejde i køkken/cafe/restaurant. Kan jeg deltage?

Jeg er vegetar. Kan jeg være med?

Hjemmesiden bruger cookies til statistiske formål. Hvis du klikker videre, accepterer du min privatlivspolitik

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk