Har du prøvet at lave food train derhjemme med ungerne? Med børnevenlig tapas i lasten er det sådan et hit i vores familie!
Hos os hedder det ikke food train, men tapas-tog og det kører med alle mulige små børnevenlige tapas-retter. Og det er en fantastisk måde at få brugt rester på og undgå madspild! Har man bare har en lille smule fantasi, kan man sagtens starte med udgangspunktet “vi har ikke noget til aftensmad” og ende med en masse lækre tapasretter! Så længe det kommer kørende på et tog, er det lækkert!
Denne gang kom der disse små retter på toget:
– karrysalat med sild
– torskerogn-tern på gulerodssalat og mayonnaise
– ris med gullasch
– tun og revet gulerod rørt i skyr som en tunmouse
– broccoli og granatæble ala broccolisalat
Vi havde en masse små rester i køleskabet, som ikke rigtigt var nok til et måltid. Men tryllet om til tapasretter serveret på et tog og med brød til, blev det til et festmåltid!
Til dessert havde vi en rest flødeskum, en rest marmelade, en banan og en clementin. Flødeskum og marmelade blev rørt sammen og serveret med frugt.
Skriv et svar