Lær at bage et virkelig lækkert glutenfrit brød
- helt uden hvede



denne bageworkshop er for dig...
... der ikke vil gå på kompromis.
... vil lære mestre bagning uden gluten og hvede.
... vil have muligheden for at bage glutenfrie brød i høj kvalitet.
På workshoppen lærer vi dig at bage glutenfrie brød, som...
Du bliver guidet igennem Strukturmetoden®
Jeg har udviklet Strukturmetoden® - en metode til glutenfrit brød af høj kvalitet, som giver dit brød en luftig krumme med god smag af rigtigt brød.
På kurset guider vi dig igennem metoden i 4 simple trin. Herefter får du selv fingrene i bolledejen og masser af hands-on erfaring. Vi har aldrig flere deltagere med, end vi kan nå at hjælpe helt i mål.
Strukturmetoden® giver dig viden om, hvordan glutenfri bagning funger og redskaber, som du kan bruge med det samme i dit eget køkken.
Læs mere om Strukturmetoden® her.



lær at bage 10 forskellige slags brød
- med én simpel metode
På workshoppen bager vi disse brød:
- Glutenfrit "rugbrød"
- Glutenfrit franskbrød
- Grove glutenfri boller
- Glutenfri sandwichbrød
- Glutenfri rundstykker
- Glutenfri burgerboller
- Glutenfri flutes og hvidløgsflutes
- Glutenfri kanelsnegle
Ret til ændringer forbeholdes.
Min mission er at højne kvaliteten af glutenfrit brød!
Derfor bruger vi altid gode, naturlige råvarer i vores brød og opskrifter - og aldrig melblandinger eller hvedestivelse.
Vi vægter økologi højt, men vigtigst for os er at lære dig og inspirere dig til at bage med gode ingredienser, som du nemt kan finde i en travl hverdag. Dermed bliver kurset brugbart for dig med det samme. Og det er vigtigt, for vi ved at muligheden for at gode brød, giver livskvalitet.
Alle opskrifter og forplejning på dagen er glutenfri, hvedefri, laktosefri, mælkefri* og vegansk**.
*I enkelte opskrifter bruger vi smør, som nemt kan udskiftes, hvis du foretrækker det.
**Vi serverer lidt ost og kødpålæg til frokost, men altid veganske muligheder også.



Glutenfri bageworkshop
OBS: alle kurser holdes i køkkener, der bruges til almindelig madlavning. Selvom vi tager vores forholdsregler, kan vi ikke garantere, at ovne og udstyr er 100% fri for gluten.
Book din plads her
Der er desværre ikke planlagt flere fysiske bagekurser, men vi kører løbende online kurser, hvor du får samme undervisning. Se her, hvornår næste hold starter:
Spørgsmål eller problemer med booking? Kontakt os på [email protected].



Sådan siger deltagerne om workshoppen
Det var lige det, jeg havde brug for.
Kan bare anbefale dette kursus. Det var bare så god en oplevelse. I skrivende stund har jeg mit eget første glutenfrie franskbrød i ovnen, og det ser fantastisk ud!
- Bodil
Hos Karina fik jeg knækket koden til at bage lækkert og velsmagende glutenfrit brød.
Tak for en super aften!
- Joan
Jeg kan slet ikke få armene ned ...
... over hvor meget jeg lærte på workshoppen! Det har befriet mig for mange kvaler, når min datter kommer hjem. Og hun er vildt imponeret over det, jeg har bagt.
- Joan
Karina er en virkelig dygtig og inspirerende underviser ...
... som formår at vise os det absolut vigtigste, så det bliver simplet og legende.
Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få brødet svampet, luftigt og velsmagende, men det har jeg lært nu.
Jeg kan varmt anbefale bagekurset!
- Malene
Jeg er begejstret!
Nu kan jeg bage alverdens lækre glutenfrie brød. Koden er knækket, og jeg har fået værktøjer til at fortsætte på egen hånd. Nu skal der øves, udforskes og eksperimenteres derhjemme...
Jeg kan varmt anbefale Karinas bagekurser, og giv det evt. i en gave til en, du kender og som har behov for det. Fra dén dag vil hverdagen kun blive nemmere og bedre...
- Britha
For første gang nogensinde frygter jeg ikke fødselsdagene...
For nu har jeg en masse opskrifter at trække på.
Det er en kæmpe lettelse.
Jeg var på din bageworkshop i sommers og det har simpelthen ændret min følelse af at kunne lave ordentligt bagværk til min søn.
- Rebekka
Nu har jeg altid lækkert hjemmebagt brød
... som ikke bliver tungt, klægt og gummiagtigt, men sprødt som almindelig glutenholdigt brød.
Og det bedste er, at andre også har lyst til at spise det!
- Dorthe
Spørgsmål og svar om bagekursUS
Finder du ikke svar her, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected].