Det er desværre ikke muligt at blive medlem af Klub Glutenfri pt., men du finder masser af opskrifter her:
Klub Glutenfri er for dig, der...
★ Er træt af kedelig glutenfri mad!
- fordi dine muligheder for gode glutenfrie alternativer er få.
★ Drømmer om at have en livline i det glutenfrie køkken og hverdag!
Èn, der altid kan svare. Nogle gange til småting - og andre gange til de store spørgsmål om livet med glutenfri mad...
★ Ville ønske, at du havde redskaberne, kompetencerne og muligheden for at lave virkelig lækkert mad og brød uden gluten!
Til dig selv eller én du holder af... Og bare engang imellem til hele familien, så du ikke altid skal lave to slags.
★ Vil elske at blive inspireret!
Til gode, smagfulde og nemme glutenfrie hverdagsretter og bagværk. Og meget andet om den glutenfrie livsstil.
Sig farvel til tvivl - og kedelige glutenfri måltider!
Din livline i hverdagen
Synes du den glutenfrie verden kan være uoverskuelig?
Støder du på forskellige oplysninger om produkter, sundhed, råvarer og bagemetoder?
Gad du godt, at du havde en mentor i baghånden, der selv har gået vejen, men også har den faglige viden til både at guide dig i køkkenet og i hverdagens mange andre situationer, hvor glutenfri mad gør hverdagen udfordrende?
Klub Glutenfri er din livline i hverdagen! Uanset om du står i supermarkedet, med hænderne i bolledejen eller med spørgsmål om sundhed, råvarer eller sociale arrangementer.
Live bagning og How To-video
I Klub Glutenfri får du adgang til How To-videoer, hvor vi visser dig forskellige tips og tricks til at gøre din glutenfri hverdag bedre.
Vi holder også live bagninger kun for medlemmer, hvor vi sammen bager sæsonens opskrifter eller underviser i forskellige teknikker.
På vores hyggelige livebagninger, kan du også få fif fra de andre medlemmer eller stille spørgsmål til os.
Kan du ikke deltage i livebagninger, kan du altid finde en optagelse i klubben bagefter.
Månedens inspiration
Glæd dig til at modtage månedens inspiration d. 1 i hver eneste måned!
Månedens inspiration kan være opskrifter, et temahæfte, en workshop, how to-videoer eller noget helt femte.
Uanset hvilken form månedens inspiration kommer i, gør vi os umage for at give dig værdi, bedre redskaber og viden og lækre, nemme og brugbare opskrifter - uanset hvilket niveau dine køkkenevner er på!
Og så følger vi naturligvis altid sæsonerne! Både med råvarer, emner og opskrifter.
Bliv tanket op med den gode energi i fællesskabet
Vi er her altid!
Når du er medlem i Klub Glutenfri står vi altid klar til at give dig et klap på skulderen, et kærligt spark eller til at lytte, når både glæde og frustration fylder.
I vores klub-facebookgruppe kan du altid tanke op på god energi og finde andre i samme båd.
Fælles for alle medlemmer er, at vi ikke vil nøjes med kedeligt glutenfri mad.
Hvis du kan genkende dig selv i det, er Klub Glutenfri for dig!
Live bagning og workshops i klub glutenfri
Som medlem i Klub Glutenfri får du adgang til live online workshops med Karina og spændende gæsteundervisere.
Under alle live bagninger er der mulighed for at stille spørgsmål - og vi sørger for at alle kan følge med og kan nyde lækkert bagværk eller madretter efter alle live bagninger!
Har du ikke mulighed for at være med live, kan du altid finde en optagelse i Klub Glutenfri, som du kan se og bage efter præcis når det passer dig!
Her kan du se live bagninger, som vi har planlagt i fremtiden.
Sæsonens opskrifter & inspiration
Den 1. i hver måned modtager du månedens inspiration direkte i din indbakke. Det kan være opskrifter, how-to-videoer, et temahæfte, en miniworkshop eller noget helt femte...
Uanset hvilken form månedens inspiration kommer i, gør vi os umage for at give dig ny værdi, bedre redskaber og viden og lækre, nemme og brugbare opskrifter - uanset hvilket niveau dine køkkenevner er på!
Her kan du se noget af den nyeste inspiration i Klub Glutenfri.
Eksempel på månedstema fra maj 2023
Gør det nemt med bælgfrugter!
★ Lækkert tilbud på luksuspakke med bælgfrugter - Lavet eksklusivt til Klub Glutenfri. Få den til en virkelig skarp pris!
★ Mini-kursus - Gør det nemt med bælgfrugter. How-to videoer og opskrifter.
★ Lækre marinerede linser - Brug dem til salater, aftensmaden eller i dit bagværk.
Eksempel på Månedens tema april 2023
Påskefrokost, hvor alle kan være med!
★ 3 stk. mega lækre smørrebrød - Overrask familien med mega lækre smørrebrød uden gluten.
★ Mini-magasin - Som medlem i april modtager du vores lækre mini-magasin fuld af inspiration til glutenfri påskefrokost!
★ Brug dine rester - Gem dit mislykkede eller tørre glutenfrie brød og lav det til den lækreste rasp (inkl. opskrifter til at bruge raspen).
sådan siger medlemmerne om klub glutenfri
Alt det, jeg bager, bliver spist med velbehag og jeg er faktisk mega stolt af mig selv!
Jeg var grædefærdig, da jeg så det triste, kedelige vacuumpakkede brød, man kan købe i butikkerne.
Jeg faldt over Karinas opskrifter med Strukturmetoden, og det har gjort en verden til forskel at bruge dine opskrifter.
De er lette og overskuelige at følge, hvilket er vigtigt, for ellers mister jeg modet.
I medlemsklubben får jeg nye opskrifter, så der er noget forskelligt at vælge imellem.
- Annette
Generelt er dette medlemskab guld værd for mig!
Live workshops er lige prikken over i’et. Jeg har fået styr på “hundesnuden” og meget mere på Karinas bageworkshops.
Jeg sætter stor pris på, at man kan hente videoen, når man har tid.
- Lisbet
Dejligt med fif undervejs.
Det er hyggeligt at dele glutenfri bagning med andre og dejligt med fif undervejs, som du ikke kan få fra en bog eller opskrift.
Min søn spurgte den anden dag, om vi snart skulle bage med de andre igen.
- Nicoline
Min datter og jeg har aldrig haft det bedre, end efter vi er begyndt at bage efter Karinas principper.
Har prøvet en del gange at bage andre end dine opskrifter, hvor resultatet bare ikke er som forventet. Der har jeg ikke oplevet med dine opskrifter.
Og at vi så løbende kan modtage nye, lækre og gennemarbejdede opskrifter er bare så dejligt!
- Elisabeth
Se, mor har igen bagt noget nyt!
I klubben får jeg ny inspiration og nye opskrifter, der virker, uden at jeg skal bruge tid på at lede. På den måde får man udvidet sit udvalg.
Med en glutenfri familie kan det godt føles begrænset, så det er dejligt, når man kan sige:
"Se, mor har igen bagt noget nyt!"
Og så indeholder opskrifterne simple basisvarer, så det virker overskueligt i en travl familie.
Mit overskud er blevet større til at bage til hele familien.
- Berit
Kan virkelig anbefales!
Det kan virkelig anbefales at blive medlem.
Nye sæsonbetonede opskrifter hver måned og et skønt fællesskab, hvor vi har samme formål;
at bage glutenfrit med succes.
- Sussi
Rart at man lige kan spørge...
Jeg synes det er så hyggeligt at kunne tage min datter med i køkkenet, når der er workshops, og hun synes det er mega hyggeligt når der er andre børn med.
Og så er det så rart, at man lige kan spørge, hvis der er noget, selvom man er i dit eget hjem.
- Rikke
Det er så rart, at man kan stille spørgsmål og få svar med det samme.
Det er så rart, at man på dine workshops kan stille spørgsmål og få svarene med det samme, hvis man er i tvivl om noget eller om man kan gøre tingene på en lidt anden måde. Andre deltagere kan også komme med input og erfaringer, og det er Karina god til at spørge til også.
Min søn vil også gerne se med. Han er blevet mere interesseret i at bage med mig nu, det er så dejligt.
- Dorthe
Bag om klub glutenfri...
Karina Baagø er udvikler og administrator af medlemsklubgen. Hun er én af Danmarks førende indenfor undervisning i glutenfri bagning og livsstil og har en stor personlig erfaring.
Karina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med formidling, rådgivning og opskriftudvikling indenfor glutenfri bagning og hverdagen med glutenfri mad.
Udover at være ernæringsuddannet, er Karina mor til et barn med glutenintolerance og har et stort kendskab til familielivet med et barn, der ikke tåler gluten.
Karina er forfatter til bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød, og har udviklet Strukturmetoden®, som gør glutenfri gærdej let, luftigt og smagfuldt, og sørger for at opskriften virker hver gang.
Karina holder løbende kurser i glutenfri bagning og har således stor erfaring med at formidle sin viden om glutenfri bagning på en letforståelig måde.