Klub Glutenfri er for dig, der...
★ Er træt af kedelig glutenfri mad!
- fordi dine muligheder for gode glutenfrie alternativer er få.
★ Drømmer om at have en livline i det glutenfrie køkken og hverdag!
Èn, der altid kan svare. Nogle gange til småting - og andre gange til de store spørgsmål om livet med glutenfri mad...
★ Ville ønske, at du havde redskaberne og kompetencerne til at lave virkelig lækkert mad og brød uden gluten!
Til dig selv eller én du holder af... Og bare engang imellem til hele familien, så du ikke altid skal lave to slags.
★ Vil elske at blive inspireret!
Med nye opskrifter i sæson hver måned og live onlineworkshops, hvor du selv kan være med, stille spørgsmål, inspirere og blive inspireret af andre.
Live bagning i klub glutenfri
Som medlem i Klub Glutenfri får du adgang til live online workshops med Karina og spændende gæsteundervisere.
Under alle live bagninger er der mulighed for at stille spørgsmål - og vi sørger for at alle kan følge med og kan nyde lækkert bagværk eller madretter efter alle live bagninger!
Har du ikke mulighed for at være med live, kan du altid finde en optagelse i Klub Glutenfri, som du kan se og bage efter præcis når det passer dig!
Her kan du se live bagninger, som vi har planlagt i fremtiden.
Workshop
- Glutenfri kage -
Kommer i 2023...
Få helt styr på teknikker til de glutenfrie kager!
Vi viser dig, hvad der er afgørende for mørdej, lagkagebunde, chokoladekage og mange andre kager, når der ikke er gluten i dejen.
Live bagning
- Lær at lave glutenfri pasta -
Kommer i 2023...
Sæsonens opskrifter i Klub Glutenfri
Her kan du se de nyeste opskrifter i Klub Glutenfri.
Glutenfrie Opskrifter fra januar 2023
★ Bruschetta med grønkålschips og bresola - Den perfekte opskrift til at rede det mislykkede eller trætte brød
★ Hjemmelavede proteinbarer - Start året med denne lækre snack fuld af protein og andre gode næringsstoffer
★ Grød med æble-vaniljekompot og sprød mysli - Nemt og billigt, men smager som en festmenu!
Glutenfrie Opskrifter fra november 2022
★ Græskarbrød - En fantastisk brød til den lille sult eller eftermiddagskaffen.
★ Morgenmadsmuffins med græskar og blåbær - Stå op til lækker morgenmad på de mørke morgener.
★ Madpakkebrød med græskar og reste-grønt - Perfekte i madpakken eller på farten.
GLUTENFRIE OPSKRIFTER fra oktober 2022
★ Bondebrød - Klassisk bondebrød i en lækker hjemmebagt udgave.
★ Kartoffeltærte med rosmarin - Simpel kartoffeltærte med masser af smag og sprød bund!
★ Ølkage - Nostalgi med masser af smør.
Bliv en del af fællesskabet
- og Løft dine glutenfrie måltider til nye højder!
Ingen binding. Opsig når som helst med et enkelt klik eller en mail.
12 måneders medlemskab
119 kr/mdr.
★★ Anbefalet ★★
Her får du mest for pengene.
Du betaler 1428 kr med det samme for at opnå den billigste pris.
6 måneders medlemskab
139 kr/mdr.
Du betaler 834 kr med det samme for at opnå en billigere pris.
1 måneds medlemskab
149 kr/mdr.
Du betaler 149 kr/mdr. og kan opsige når som helst.
Bliv medlem nu. Få adgang med det samme.
Ønsker du at ændre din medlemsperiode, er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected]



Sig farvel til tvivl og kedelige glutenfri måltider!
Kurser og live workshops med Karina og gæsteundervisere
Få adgang til online, live bagekurser og workshops, hvor Karina eller gæsteundervisere viser dig trin for trin, hvad du skal gøre, imens du selv tryller glutenfrie lækkerier frem i dit eget køkken.
I Klub Glutenfri bager vi løbende sammen, og der er altid mulighed for spørgsmål og hjælp undervejs, så du når helt i mål med dit glutenfrie bagværk!
Alle live workshops bliver optaget, så du altid kan finde dem i Klub Glutenfri bagefter.
Mentor og livline
Måske er du ny i den glutenfrie verden og kunne bruge en mentor?
Måske er du ikke så ny, men savner at have nogen at spørge, når du kommer i tvivl. Nogen, som forstår dig og kan give dig et klart svar, når du er i tvivl.
I Klub Glutenfri har du fri adgang til Karinas sparring og vejlidning i facebookgruppen. Dette er din livline, når du har spørgsmål til dejen, som du står med mellem hænderne, er i tvivl om, om du får fibre nok i din kost, om der er gluten i ketchup eller hvordan du bedst forklarer andre om den glutenfrie diæt...
Månedens opskrifter
Hver måned får du nye, nemme og overskuelige opskrifter i din indbakke. Vi udvikler altid med sæson, gode råvarer og simple fremgangsmåder i fokus.
Vi bruger aldrig hvedestivelse, men kun gode, glutenfrie melsorter, som fx boghvede, fuldkornsris, majs og glutenfri havre.
Ind imellem bager vi månedens opskrift sammen på en live workshop.
Del dine op- og nedture med de andre i Klub Glutenfri
Savner du nogen gange at være sammen med andre, der forstår dig? Altså som virkelig forstår, hvad du står i - og ikke bare lader som om for at være flinke?
Det kan du i Klub Glutenfri!
I vores lukkede facebookgruppe kan du trygt sparre med de andre medlemmer. Her er ingen dumme spørgsmål og vi ved alle, at det glutenfrie liv er fuld af udfordringer, som kræver sparring. Vi forstår dine udfordringer og vil altid gerne lytte, svare og dele op og nedture fra vores hverdag!



Her er dine medlemsfordele
Bliv en del af klub glutenfri og få adgang med det samme
Ingen binding. Opsig når som helst med et enkelt klik eller en mail.
12 måneders medlemskab
119 kr/mdr.
★★ Anbefalet ★★
Her får du mest for pengene.
Du betaler 1428 kr med det samme for at opnå den billigste pris.
6 måneders medlemskab
139 kr/mdr.
Du betaler 834 kr med det samme for at opnå en billigere pris.
1 måneds medlemskab
149 kr/mdr.
Du betaler 149 kr/mdr. og kan opsige når som helst.



sådan siger medlemmerne om klub glutenfri
Alt det, jeg bager, bliver spist med velbehag og jeg er faktisk mega stolt af mig selv!
Jeg var grædefærdig, da jeg så det triste, kedelige vacuumpakkede brød, man kan købe i butikkerne.
Jeg faldt over Karinas opskrifter med Strukturmetoden, og det har gjort en verden til forskel at bruge dine opskrifter.
De er lette og overskuelige at følge, hvilket er vigtigt, for ellers mister jeg modet.
I medlemsklubben får jeg nye opskrifter, så der er noget forskelligt at vælge imellem.
- Annette
Generelt er dette medlemskab guld værd for mig!
Live workshops er lige prikken over i’et. Jeg har fået styr på “hundesnuden” og meget mere på Karinas bageworkshops.
Jeg sætter stor pris på, at man kan hente videoen, når man har tid.
- Lisbet
Dejligt med fif undervejs.
Det er hyggeligt at dele glutenfri bagning med andre og dejligt med fif undervejs, som du ikke kan få fra en bog eller opskrift.
Min søn spurgte den anden dag, om vi snart skulle bage med de andre igen.
- Nicoline
Min datter og jeg har aldrig haft det bedre, end efter vi er begyndt at bage efter Karinas principper.
Har prøvet en del gange at bage andre end dine opskrifter, hvor resultatet bare ikke er som forventet. Der har jeg ikke oplevet med dine opskrifter.
Og at vi så løbende kan modtage nye, lækre og gennemarbejdede opskrifter er bare så dejligt!
- Elisabeth
Se, mor har igen bagt noget nyt!
I klubben får jeg ny inspiration og nye opskrifter, der virker, uden at jeg skal bruge tid på at lede. På den måde får man udvidet sit udvalg.
Med en glutenfri familie kan det godt føles begrænset, så det er dejligt, når man kan sige:
"Se, mor har igen bagt noget nyt!"
Og så indeholder opskrifterne simple basisvarer, så det virker overskueligt i en travl familie.
Mit overskud er blevet større til at bage til hele familien.
- Berit
Kan virkelig anbefales!
Det kan virkelig anbefales at blive medlem.
Nye sæsonbetonede opskrifter hver måned og et skønt fællesskab, hvor vi har samme formål;
at bage glutenfrit med succes.
- Sussi
Rart at man lige kan spørge...
Jeg synes det er så hyggeligt at kunne tage min datter med i køkkenet, når der er workshops, og hun synes det er mega hyggeligt når der er andre børn med.
Og så er det så rart, at man lige kan spørge, hvis der er noget, selvom man er i dit eget hjem.
- Rikke
Det er så rart, at man kan stille spørgsmål og få svar med det samme.
Det er så rart, at man på dine workshops kan stille spørgsmål og få svarene med det samme, hvis man er i tvivl om noget eller om man kan gøre tingene på en lidt anden måde. Andre deltagere kan også komme med input og erfaringer, og det er Karina god til at spørge til også.
Min søn vil også gerne se med. Han er blevet mere interesseret i at bage med mig nu, det er så dejligt.
- Dorthe
Bag om klub glutenfri...

Karina Baagø er udvikler og administrator af medlemsklubgen. Hun er én af Danmarks førende indenfor undervisning i glutenfri bagning og livsstil og har en stor personlig erfaring.
Karina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med formidling, rådgivning og opskriftudvikling indenfor glutenfri bagning og hverdagen med glutenfri mad.
Udover at være ernæringsuddannet, er Karina mor til et barn med glutenintolerance og har et stort kendskab til familielivet med et barn, der ikke tåler gluten.
Karina er forfatter til bestselleren Knæk Koden til Glutenfrit Brød, og har udviklet Strukturmetoden®, som gør glutenfri gærdej let, luftigt og smagfuldt, og sørger for at opskriften virker hver gang.
Karina holder løbende kurser i glutenfri bagning og har således stor erfaring med at formidle sin viden om glutenfri bagning på en letforståelig måde.
Tryk på knappen og vælg dit medlemsskab.
Herefter trækker vi automatisk pengene på dit kort med det mellemrum, du vælger.
Ingen binding - opsig når som helst.
Et par minutter efter tilmelding får du en mail med login og link til opskrifter og workshops i klubben.
Du får også et link til vores lukkede facebookgruppe og vi lukker dig ind så hurtigt som muligt.