Her finder du en oversigt over mine forskellige kurser i glutenfri bagning. Du finder ledige datoer på siderne for hvert kursus.
Er du i tvivl om hvilket kursus, der er det rigtige for dig, er du altid velkommen til at skrive til mig.



KURSUS I GLUTENFRI BAGNING - LÆKKERT GLUTENFRIT BRØD
Dette kursus er for dig, der gerne vil bage godt glutenfrit brød til dig selv eller andre i familien eller vennekredsen. Jeg guider dig igennem Strukturmetoden og de vigtigste trin til glutenfrit brød, der er luftigt, smagfuldt og har struktur som en hvedebolle.
På kurset får du ikke kun redskaber til godt glutenfrit brød, men også en rigtig hyggelig dag i fællesskab med andre i samme båd.
Læs mere om kurset og se ledige datoer her:



BAGEKURSUS FOR KØKKENPERSONALE
Dette er kurset for dig, der laver mad til andre og gerne vil tilbyde glutenfrit brød i lige så god kvalitet som almindeligt brød. Jeg guider dig igennem Strukturmetoden til godt, luftigt og smagfuldt brød af naturligt glutenfrie råvarer, som dine kunder eller brugere vil elske dig for! På kurset får du masser af hands-on erfaring.
Kurset er tilrettelagt for ansatte i køkkener i institutioner, skoler, caféer, restauranter og lignende.
Jeg kommer meget gerne ud og afholder kurset i jeres eget køkken. Kontakt mig her for at høre nærmere.
Læs mere om kurset her og se ledige datoer:



BAGEKURSUS FOR BØRN OG FORÆLDRE
Dette er kurset for dig, der gerne vil inddrage dit barn i den glutenfrie bagning - og ikke mindst give ham eller hende en helt unik dag i fællesskab med andre glutenfrie børn!
Kurset er tilrettelagt for børn i alderen 8-14 år og deres voksne.
Læs mere og se ledige datoer her:



Kursus på din arbejdsplads eller i din by
Jeg kommer meget gerne rundt i landet og afholder kurser.
Måske har din forening eller arbejdsplads lyst til at arrangere et kursus?
Ved et kursus i din by eller på din arbejdsplads står I selv for at arrangere kurset. Det vil sige, at I står for alt det praktiske: lokale, indkøb, oprydning og rengøring, deltagerhåndtering og eventuelt forplejning ud over brød - og jeg står selvfølgelig for selve undervisningen.
Et kursus i din by eller på din arbejdsplads er altid et samarbejde, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at imødekomme jeres ønsker til et godt kursus.
Kontakt mig her for at høre nærmere om mulighederne for et kursus på din arbejdsplads eller i din by.

Om Karina Baagø
Karina Baagø har udviklet Strukturmetoden til glutenfrit brød. Bagemetoden kompenserer for den lækre og luftige glutenstruktur, som vi savner i det glutenfrie brød. Med Strukturmetoden kan du bage et glutenfrit brød, der ikke falder sammen, bliver tørt eller klægt eller smager grimt af hirse eller boghvede. Strukturmetoden virker hver gang!
Karina har siden 2016 afholdt kurser i glutenfri bagning med stor succes. Her formidler hun glutenfri bagning på et niveau, hvor alle kan være med.