Her kan du se alle vores kurser i glutenfri bagning.
![Surdej kurser i glutenfri bagning](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2019/03/Surdej-e1553696195612.jpg?_t=1554624182)
![Kanelsnegle kurser i glutenfir bagning](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2019/03/Kanelsnegle.jpg?_t=1554624182)
![Glutenfri rundstykker kurser i glutenfri bagning](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/08/Glutenfri-rundstykker-kvadratisk.jpg?_t=1554624183)
KURSUS I GLUTENFRI BAGNING - BRØD
Dette kursus er for dig, der vil lære at bage godt glutenfrit brød!
Og mit absolut mest populære kursus!
Vi guider dig igennem Strukturmetoden® og de vigtigste trin til glutenfrit brød, der er luftigt, smagfuldt og har struktur som en hvedebolle.
På kurset får du masser af hands-on erfaring og redskaber, du kan tage med hjem og bruge med et samme.
Der afholdes ikke fysiske bagekurser pt. Læs mere om og tilmeld dig online kurset herunder.
Online KURSUS I GLUTENFRIt BRØD
På dette kursus får du nøjagtig sammen undervisning og viden som det fysiske kursus. Oven i får du fleksibiliteten til at bage og tage kurset præcist, når det passer dig!
Kurset er bygget op, så du får masser af hands-on erfaring hjemme i dit eget køkken og med dine egne køkkenredskaber.
Du kan komme i gang med det samme. Læs mere og tilmeld dig kurset her:
![IMG_0506 Karina Baagø taler med en deltager på glutenfri bagekursus](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/06/IMG_0506.jpg?_t=1554624216)
![glutenfri fastelavnsboller low fodmap](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/01/img_7129.jpg?_t=1554624216)
![40297181_865786850298018_3342825509502320640_o glutenfri bagekursus](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/08/40297181_865786850298018_3342825509502320640_o.jpg?_t=1554624183)
Glutenfri BAGEKURSUS FOR professionelle
Dette kursus er for dig, der laver mad professionel og gerne vil tilbyde glutenfrit brød i lige så høj kvalitet som resten af menukortet.
Kurset retter sig mod personale i kantiner, institutioner, caféer, restauranter og lignende.
Vi prioriterer hands-on erfaring imens vi guider dig igennem Strukturmetoden®, som giver et luftigt og smagfuldt brød uden gluten.
Kurset kan holdes i jeres eget køkken eller hos vores samarbejdspartnere i Silkeborg eller Sorø.
Kontakt os på [email protected] for at høre nærmere.
![Pitabrød](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2019/03/Pitabrød.jpg?_t=1554721807)
![franskbrød IMG_7823 glutenfrit brød](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/12/franskbrød-IMG_7823.jpg?_t=1554721807)
![pita-3 PITA-3](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/06/pita-3_low.jpg?_t=1554721809)
![IMG_4017 Børn på bagekursus hos Karina Baagø](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2018/08/IMG_4017.jpg?_t=1554624183)
![Pølsehorn2 Billede af pølsehorn fra kursus i glutenfri bagning](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2019/04/Pølsehorn2.jpg?_t=1554625999)
![IMG_4056-2](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2017/10/IMG_4056-2.jpg?_t=1554625894)
![0747_B](https://www.karinabaagoe.dk/wp-content/uploads/2019/03/0747_B.jpg?_t=1554721807)
Om Karina Baagø
Karina Baagø har siden 2016 arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og formidling indenfor glutenfri mad og livsstil. I bagagen har Karina også en uddannelse i ernæring og sundhed, og så er hun selv mor til en datter med glutenintolerance.
Karina har udviklet Strukturmetoden®, som giver et glutenfrit brød i høj kvalitet. Det er denne, der er omdrejningspunktet for hendes populære brødkurser.
Karina er forfatter til 4 bestseller bøger; Knæk Koden til Glutenfrit Brød, Glutenfrie Årstider, Madpakker uden gluten og Kager du kender - Bare glutenfri