• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Karina Baagø
  • Velkommen
  • Shop
  • Bagekurser
    • Online bagekursus
    • Professionelle
  • Opskrifter
  • Artikler
  • Gratis
    • Omregningstabel
    • Nyhedsbrev
    • Top 10 spørgsmål fra bageworkshops
  • Kontakt
    • Om Karina Baagø
    • Kontakt
    • Medierne
    • Erhverv
    • Handelsbetingelser

Kurser i glutenfri bagning

Her kan du se alle vores kurser i glutenfri bagning.

kurser i glutenfri bagning
kurser i glutenfir bagning
kurser i glutenfri bagning

KURSUS I GLUTENFRI BAGNING - BRØD

Dette kursus er for dig, der vil lære at bage godt glutenfrit brød!

Og mit absolut mest populære kursus!

Vi guider dig igennem Strukturmetoden® og de vigtigste trin til glutenfrit brød, der er luftigt, smagfuldt og har struktur som en hvedebolle.

På kurset får du masser af hands-on erfaring og redskaber, du kan tage med hjem og bruge med et samme.

Lige nu har jeg ingen fysiske kurser i kalenderen, men jeg starter jævnligt nye online hold.

Online KURSUS I GLUTENFRIt BRØD

På dette kursus får du nøjagtig sammen undervisning og viden som det fysiske kursus. Oven i får du fleksibiliteten til at bage og tage kurset præcist, når det passer dig!

Kurset er bygget op, så du får masser af hands-on erfaring hjemme i dit eget køkken og med dine egne køkkenredskaber.

Du kan komme i gang med det samme. Læs mere og tilmeld dig kurset her:

Bagekursus online i dit eget køkken - Glutenfrit Brød
Karina Baagø taler med en deltager på glutenfri bagekursus
glutenfri bagekursus

Glutenfri BAGEKURSUS FOR professionelle

Dette kursus er for dig, der laver mad professionel og gerne vil tilbyde glutenfrit brød i lige så høj kvalitet som resten af menukortet. 

Kurset retter sig mod personale i kantiner, institutioner, caféer, restauranter og lignende.

Vi prioriterer hands-on erfaring imens vi guider dig igennem Strukturmetoden®, som giver et luftigt og smagfuldt brød uden gluten.

Kurset kan holdes i jeres eget køkken eller hos vores samarbejdspartnere i Silkeborg eller Sorø.

Kontakt os på [email protected] for at høre nærmere.

glutenfrit brød
PITA-3
Børn på bagekursus hos Karina Baagø
Billede af pølsehorn fra kursus i glutenfri bagning

Om Karina Baagø

Karina Baagø har siden 2016 arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og formidling indenfor glutenfri mad og livsstil. I bagagen har Karina også en uddannelse i ernæring og sundhed, og så er hun selv mor til en datter med glutenintolerance.

Karina har udviklet Strukturmetoden®, som giver et glutenfrit brød i høj kvalitet. Det er denne, der er omdrejningspunktet for hendes populære brødkurser.

Karina er forfatter til 4 bestseller bøger; Knæk Koden til Glutenfrit Brød, Glutenfrie Årstider, Madpakker uden gluten og Kager du kender - Bare glutenfri

Læs mere om Karina Baagø her.

Copyright © 2025 Karina Baagø on the Foodie Pro Theme