GLUTENFRI BAGEWORKSHOP FOR BØRN

For børn i alderen 8-12 år, der har cøliaki, hvedeallergi eller ikke tåler gluten. - Og deres voksne og søskende.

• Drømmer dit barn om at kunne sætte sig ved et bord, hvor alt er glutenfrit og bare spise uden at tænke på, om det kan tåles?

• Ville du ønske, at du kunne bage brød til dit barn, som smager, dufter og ser ud som det alle andre får?

• Bliver dit barn nogen gange ked af det, fordi han eller hun ikke kan spise det samme som de andre? Og ønsker sig venner, som ikke kun er søde og venlige, men som virkelig forstår hvordan det er?

Kom med på glutenfri bageworkshop og få en unik oplevelse!

Du får meget mere end godt brød

Fællesskab

På workshoppen møder du og dit barn andre i samme båd. Der opstår et helt unik situation, når vi samles om noget, der ofte er svært og som gør, at vi føler os udenfor.
Dit barn får lov at sætte dig til bordet uden at bekymre dig om, hvad han eller hun kan spise. Og uden at være anderledes.

I løbet af dagen er der rig mulighed for at udveksle erfaringer og danne nye venskaber.

En lille snak om sundhed

Alle opskrifter er udviklet med øje for fuldkorn, kostfibre og næringstoffer, så de kan indgå i en sund hverdagskost. 

Workshoppen handler mest om bagning. Men har du bekymringer eller spørgsmål omkring din eller dit barns levevis, er jeg hele dagen til rådighed til at svare på spørgsmål.

Et frirum for børn og voksne

Workshoppen handler ikke kun om at lære at bage. Men bagning danner en god ramme for at samles - især når vi har den glutenfrie hverdag til fælles.

Vi lægger vægt på den gode stemning hele dagen igennem, og oplever at deltagere virkelig nyder dagen. Jeg har valgt lokaler og måltider med omhu og serverer lækker, økologisk morgenkaffe, inden vi starter.

Valuta for pengene

På workshoppen får du et håndværk, som du ikke kan læse dig til i en bog. Jeg viser, hvordan du skal bruge fiberHUSK, så brødet får en let struktur og hvordan brødet skal se ud og føles, når det er færdigbagt.

Af hensyn til at lære det bagetekniske, anbefaler jeg at børn deltager sammen med en voksen, så I får mest mulig bageteknik med hjem.

Jeg kan slet ikke få armene ned over, hvor meget jeg lærte i lørdags! Det har befriet mig for mange kvaler, når min datter kommer hjem, og hun er vildt imponeret over det, jeg har bagt.
 -Ulla Olsen -

Teorien om glutenfri bagning har gjort en forskel i min hverdag. Nu har jeg altid lækkert hjemmebagt brød, som ikke bliver tungt, klæg og gummiagtig, men luftigt og sprødt som almindeligt glutenholdigt brød.

Og det bedste er, at andre også har lyst til at spise det!

Jeg vil klart anbefale workshoppen til andre. Det var en utrolig hyggelig og sjov dag - med skønne deltagere og fantastiske opskrifter, som vi helt selv kunne trylle om til skønne brød og kager. Det er en stor udfordring at få okay brød, når man undgår gluten. Og det lærer du bestemt på workshoppen.
- Dorthe Løw-Larsen -

VI SKAL BAGE...

  • Pølsehorn
  • Fødselsdagsboller
  • Rugbrød
  • Pizzasnegle og mini pizzaer
  • Rundstykker
  • Pirogger
  • Hvidløgsflutes
  • Kage​r og kanelsnegle

Ret til ændringer forbeholdes.

DET LÆRER DU...

  • Hvordan du får brødet til at hæve op og blive luftigt
  • Hvorfor det er vigtigt, at du behandler fibrene i glutenfrit dej helt rigtigt
  • Hvilke faktorer der er afgørende for smag og struktur i glutenfrit brød
  • Hvilke meltyper du skal bruge for at få en god smag
  • Hvordan glutenfri dej adskiller sig fra almindelig hvededej
  • Hvorfor dit brød falder sammen, bliver klæg og tungt
  • Hvad du kan gøre for at brødet holder sig længere uden at blive tørt

ALLERGIINFORMATION

Alle opskrifter og al mad på workshoppen er:

  • glutenfri  (hvedefri, naturligt glutenfri)
  • laktosefri (en stor del er helt mælkefrit)

Har du behov ud over dette, er du velkommen til at kontakte mig her eller skrive det i tilmeldingen.​

Jeg prioriterer økologiske råvarer, som du ikke skal i specialbutikker for at finde.

Glutenfri citronmåne

HVOR FOREGÅR DET?

Workshops holdes her:

Madværkstedet
A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Det er 3 minutter fra motorvejen, og der er gratis parkering ved Madværkstedet.

DU FÅR...

  • Opskriftbog (e-bog) med alle opskrifter fra workshoppen
  • Smagsprøver med hjem
  • ​Fuld forplejning - morgenkaffe og stor frokost
  • Te, kaffe, juice og snacks i løbet af dagen
  • Sparring og fællesskab
  • Mulighed for at stille spørgsmål om glutenfri bagning i Facebookgruppe efter workhoppen

TILMELDING

Pris for hele dagen inklusiv opskriftbog, fuld forplejning, alle materialer og råvarer.

Pr. person

945 kr.

Der er ingen ledige datoer.

HVEM KAN DELTAGE?

Workshoppen er planlagt til børn i alderen ca. 8-12 år og deres voksne. Søskende i andre aldre er selvfølgelig også velkomne. Børn skal deltage samen med en voksen uanset alder.

Programmet er i børnehøjde - dog vil der stadig være teori om glutenfri bagning, som er rettet til voksne eller større børn. Dette gør vi for at sikre, at I også kan bage godt brød, når I kommer hjem.



OM KARINA BAAGØ

  • Interesseret mig for mad og sundhed, siden jeg kunne gå!
  • Uddannnet prof. bach. i ernæring og sundhed.
  • Mor til en glutenallergiker. Har selv IBS og lever glutenfrit.
  • Har lavet tusindvis af mislykkede, tunge, klæge glutenfrie brød - også dem der kunne skyde gråspurve!
  • Knækket koden til glutenfri bagning ved at bruge den rigtig teknik.
  • Ejer af Min Glade Mave, hvor jeg lever af at holde workshops, udvikle opskrifter og vejlede i irritabel tyktarm og glutenfri livsstil.

OVERNATNING I NÆRHEDEN

Jeg samarbejder med Hedehusgård Bed & Breakfast, som ligger ca. 15 minutters kørsel fra Madværkstedet.
Her er der virkelig styr på allegerikost og får du lækker glutenfri morgenmad!

Book din overnatning her www.hedehusgaard.dk eller via airbnb.

Hedehusgård
Værelse på Hedehusgård
Hedehusgård

SPØRGSMÅL OG SVAR

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her.

Holder du workshops andre steder end Silkeborg?

Holder du workshops på et senere tidspunkt?

Kan jeg give workshoppen som en gave?

Kan jeg deltage, selvom jeg reagerer på meget små mængder gluten?

Hjemmesiden bruger cookies til statistiske formål. Hvis du klikker videre, accepterer du min privatlivspolitik

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk