FOR BØRN I ALDEREN 8-14 ÅR, SOM HAR CØLIAKI, HVEDEALLERGI ELLER IKKE TÅLER GLUTEN
- OG DERES VOKSNE OG SØSKENDE.



- Drømmer dit barn om at kunne sætte sig ved et bord, hvor alt er glutenfrit og bare spise uden at tænke på, om han eller hun kan tåle det?
- Ville du ønske, at du kunne bage brød til dit barn, som smager, dufter og ser ud som det, alle andre får?
- Bliver dit barn nogle gange ked af det, fordi han eller hun ikke kan spise det samme som de andre? Og ønsker sig venner, som ikke kun er søde og venlige, men som virkelig forstår, hvordan det er?
- Længes du efter at inddrage dit barn i den glutenfri bagning, så I på sigt kan deles om opgaven? Så tag på workshop sammen!

Dette er workshoppen, hvor du kan give dit barn en helt unik oplevelse!
Samtidig lærer jeg dig og dit barn teknikken til at bage godt glutenfrit brød, der ligner og smager som helt almindeligt brød, så dit barn ikke længere skal nøjes!


FÆLLESSKAB
Der opstår et helt unikt fællesskab, når vi samles om noget, der ofte er svært, og som gør, at vi kan føle os udenfor!
Vi ved, hvordan du og dit barn har det - og det gør de andre deltagere også. Her er ingen "ham med de mærkelige madvaner". Her er ingen anderledes.

SUNDE BRØD
Alle mine opskrifter er udviklet med øje for fuldkorn, kostfibre og næringstoffer, så de kan indgå i en sund hverdagskost - for både børn og voksne. Det er nemlig vigtigt for mig selv, når jeg bager til mine egne børn.
Har du bekymringer eller spørgsmål omkring din egen eller dit barns levevis, er jeg hele dagen til rådighed til at svare på spørgsmål.

FRIRUM FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE
Workshoppen handler ikke kun om at lære at bage. Vi skal hygge os, dele erfaringer (og måske bekymringer), mærke at vi ikke er alene og bare nyde at alt er glutenfrit - hele dagen! Så både du og dit barn kan slappe af.
Køkkenets rammer danner en god stemning, hvor der er plads til at være den du er. Vi starter med lækker morgenbrød, så vi kan lære hinanden lidt at kende.

BRUGBARE REDSKABER
På workshoppen giver jeg dig brugbare redskaber, som I kan tage hjem og bruge med det samme. Du får et håndværk, som du ikke kan læse jer til i en bog.
Hele dagen igennem guider jeg jer og giver jer brugbare fif til lækkert og sundt glutenfrit brød.
I lærer at bage brød og kager, som smager helt som almindeligt brød!



VI SKAL BAGE...
- Franskbrød
- Fødselsdagsboller
- Burgerboller
- Sandwichbrød
- Pizzasnegle
- Cupcakes
- Minipizzaer
- Pølsehorn
Ret til ændringer forbeholdes.
JEG LÆRER DIG...
- Hvordan du får brødet til at have op og blive luftigt
- Hvorfor det er vigtigt, at du behandler fibrene rigtigt
- Hvad der er afgørende for både smag og struktur i glutenfrit brød
- Hvorfor dit brød falder sammen, bliver tungt og klægt
- Hvad du kan gøre for at brødet ikke bliver tørt


Det var en sjov dag, hvor jeg lærte nogle andre med cøliaki at kende. Jeg lærte også, hvordan man bager glutenfrie chokoladeboller, så jeg har haft meget lettere ved at deltage i bagningen bagefter, fordi mor og jeg begge vidste, hvad vi skulle. Jeg har også forklaret en del af det for min bedstemor og min far!
- Hanna, 9 år

Jeg var på din workshop i sommers, og det har simpelthen ændret min følelse af at kunne lave ordentligt bagværk til min søn. For første gang frygter jeg ikke fødselsdagene, for nu har jeg en masse opskrifter at trække på. Det er en kæmpe lettelse.
- Rebekka

Tak til dig, Karina, for en rigtig god og veltilrettelagt dag, hvor vi lærte en masse gode opskrifter, vi sammen kan lave - og som smager så godt, at gæster roser og nyder det. Det er dejligt!!
- Nora, 9 år, og hendes mor

Af hjertet tak for en helt fantastisk oplevelse!
Vi er kommet hjem med nyt syn på at leve glutenfrit og mod på at bage, ja faktisk glæder vi os!
Vi har fået en fælles oplevelse som var guld værd. Og samværet med andre i samme båd var også en dejlig oplevelse.
Jeg har som mor fået svar på mange af de ting, som jeg har været i tvivl om.
Hvilke brød er sunde, og hvad skal vi ikke bruge??
Kommer man til at mangle noget, når man lever glutenfrit??
Jeg har fået en ro og en tro på, at det her kan vi godt!
Min datter sagde, da vi gik: Mor, det er ikke sidste gang, vi har været her, vel?
Og nej, det er det ikke.
- Karina
ALLERGIINFORMATION
Alle opskrifter og al forplejning på kurset er...
- Naturligt glutenfrit (hvedefrit)
- Laktosefrit
- 90 % mælkefrit
Har du behov ud over dette, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg prioriterer økologiske råvarer og ingredienser, som du kan finde i et almindeligt supermarked.
BAG KURSERNE...
Mød Karina Baagø


Så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for mad og sundhed. Men på trods af min interesse og min uddannelse i ernæring og sundhed, blev jeg virkelig udfordret, da jeg blev mor til et barn med glutenallergi!
Jeg har lavet hundredevis af mislykkede glutenfrie brød og været ulykkelig, fordi jeg ikke kunne bage ordenligt brød til mit barn, som alle andre fik!
I dag har jeg knækket koden og udviklet teknikken til lækkert glutenfrit brød, som selv vores gæster gider at spise!
Jeg lever selv glutenfrit og har mit eget firma, hvor jeg holder kurser, vejleder glutenfrie familier, udvikler opskrifter og meget andet.
Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn!



HER FOREGÅR KURSET:
Madværskstedet
A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg
Madværkstedet ligger 3 minutters kørsel fra motorvejen, og der er parkering lige uden for døren.
DU FÅR:
- Stor opskrift-e-bog inkl. opskrifterne fra kurset
- Fuld forplejning - morgenkaffe og stor frokost
- Snacks, juice, te og kaffe i løbet af dagen
- Smagsprøver med hjem
- Mulighed for at stille spørgsmål i min Facebookgruppe efter kurset
TILMELD JER HER
- Og giv dit barn en helt unik oplevelse!

1795 kr.
- for ét barn og én voksen.
(Kan betales i rater)
(Fuldt booket)
HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen er planlagt til børn i alderen ca. 8-14 år og deres voksne. Søskende i andre aldre er selvfølgelig også velkomne, men det er en lang dag for børn under 8 år. Børn skal deltage sammen med en voksen uanset alder.
Programmet er i børnehøjde - men jeg sikrer selvfølgelig, at du også får voksen-teori om glutenfri bagning og Strukturmetoden på en nem og brugbar måde, så I kan bage lækkert brød til hele familien, når I kommer hjem.
Er du i tvivl om, om workshoppen er noget for dig og dit barn, er du meget velkommen til at kontakte mig her.
FÅ BESKED, NÅR JEG ÅBNER FOR NYE DATOER
Tilmeld dig maillisten her, så får du en mail, når jeg åbner for nye datoer.
HER KAN I OVERNATTE
Jeg samarbejder med Helle og Bent, som driver Hedehusgård Bed & Breakfast. De bor ca. 15 minutters kørsel fra Madværkstedet, og hvis du ligner mig, vil du elske at overnatte der!
Her får du virkelig lækker glutenfri morgenmad - og Helle har helt styr på allergener!
Book din overnatning her www.hedehusgaard.dk eller via airbnb.


