Madpakken følger os hele dagen. Den skal give energi og brændstof til at lege, koncentrere sig, samarbejde - og præstere.
Det stiller store krav til madpakkens indhold!
Derfor har jeg lavet Madpakker uden gluten - en bog fyldt med opskrifter, som gør det nemt at lave glutenfrie madpakker med masser af smag, mæthed og energi. Med fokus på gode råvarer, uden at være fanatisk.
Bogen indeholder
I bogen finder du...
- Mange forskellige brød bagt med glutenfri fuldkorn: Rugbrødssnacks, bløde sandwichboller, bagels, rugbrød (uden rug), sprøde knækbrød og vafler.
- Min 5 madpakkeprincipper, som får madpakken til at gå op i en højere enhed både ernæringsmæssigt, praktisk og uden at bruge flere timer hver morgen.
- Klassikere som mælkesnitter, brødstænger med ostedip, pølsehorn og pizzasnegle - bare i en glutenfri udgave.
- Lidt af det søde - lavet af gode og simple råvarer.
- Opskrifter til både børn og voksne.