Jeg kommer meget gerne til din by, din arbejdsplads eller forening og holder et foredrag.
Foredraget kan bl.a. handle om:
- Glutenfrie produkter på markedet. Hvad kan jeg spise med ro i sjælen og hvilke bør jeg ikke spise, hvis jeg også vil tænke på min sundhed. Er glutenfrit virkelig sundere? Og hvad skal jeg kikke efter i rugbrødet, hvis jeg vil leve sundt?
- Glutenfri bagning og madlavning i kantiner og køkkener. Hvordan forholder vi os bedst til glutenfrie brugere eller kunder? Hvordan integrerer vi glutenfrie måltider, så vi tager hensyn til ønsket om mere glutenfrit på en måde, der også er holdbar for vores arbejde? Hvad skal vi være opmærksomme på i fht. krydskontaminering, råvarer og servering? Hvordan får vi vendt brugernes ønsker og krav til vores fordel, så vi udvikling os positivt?
- Glutenfri familie. Hvordan kan vi undgå, at et glutenfrit medlem i familien føler sig udenfor? Hvad kan vi gøre, så hele familien bliver (delvist) glutenfri og stadig tager hensyn til økonomi, sundhed, næringstoffer og ikke mindst smag. Hvordan gør vi bedst, når vi holder ferie, spiser ude eller er sammen med andre? Hvordan forklarer vi det til andre?
- Glutenfrit i institutionen. Hvordan forholder vi os bedst med et glutenfrit barn i vores institution? Hvad skal vi være opmærksom på og hvordan sikrer vi os, at barnet ikke bliver syg af vores mad eller føler sig snydt? Hvordan kan vi lave mad til barnet uden at have ekstra timer? Hvordan samarbejder vi bedst med forældrene og hvem har ansvaret for hvad?
Skriv endelig til mig, hvis du har lyst til at arrangere et foredrag! Så tager vi en snak om jeres ønsker og behov.
